| AndreeutzaScumpik a întrebat:

Dumnezeu este virgin?
Iisus a fost virgin toata viata?thinking

20 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Cu atatea ingerite prin rai ma indoiesc ca e virgin thinking

| MMihai a răspuns:

Când te cheamă, unul din ăștea 2 la o bere, să nu uiți să îl întrebi și asta.

| morningstar a răspuns:

Scopul venirii lui Isus pe Pamant nu a fost ca sa isi pastreze/ piarda virginitatea, este irelevant aspectul acesta. El a avut ca scop sa aduca mantuirea pe Pamant prin jertfa Sa.

| GodBlessYou a răspuns:

Se spune ca ar fi ****-o pe Maria Magdalena.

| Allrc24 a răspuns (pentru GodBlessYou):

Se spune ca ti-as rupe capul gunoiule

| GodBlessYou a răspuns (pentru Allrc24):

Iubire tipic crestina...

Răspuns utilizator avertizat
| Woodenpints91 a răspuns (pentru Allrc24):

Gunoiule,care vinzi la tarabă!

| NoChanceForUs a răspuns:

Normal.Te mai întrebi de ce au ditai barba? Hormonii ăia captivi te afectează na... uită-te la Fecioara Maria[care nu mai e fecioară de circa 2000 de ani pentru că nu numai că l-a născut pe Iisus și și-a rupt himenul,dar a mai născut și alți copii(din ce citisem pe undeva)], a avut viața sexuală activă, nu tu barbă...thinking

| Florazul15 a răspuns (pentru NoChanceForUs):

Dacă a avut barbă înseamnă că avea și păr la subraț? Întreb pentru că în aproape toate sculpturile apare fără pic de păr pe corp

| Shammal a răspuns:

Eu cred ca isus (yeshua) a avut si o relatie sexuala cu maria magdalena; dumnezeu ce virgin sa fie ca n-are forma... acu depide si ce numesti tu dumnezeu; daca extrapolam si te gandesti ca dumnezeu te-a facut creca nu ma e virgin big grin

| game1992 a răspuns:

Desteptule in rai nu va exista mai multe sexe decat unul singur, si acolo n-o sa ai nevoie sa faci sex ca sa te bucuri pentru ca bucuria asta acolo nici no simti asa de nula ii.boule cum poti sa te gandesti asa de dumnezeu vei ramane mut la ziua judecati cand vom vedea totii ce ai gandit, vai de capu tau

| PupicelT a răspuns:

Of Doamne laughing si pe mine m`a batut gandul asta pacatos cateva zile.laughing dar...nu cred ca stie nimeni clar daca da sau nu. oricum cei religiosi, bisericosi etc ar spune ca vai da sigur cum poti sa gandesti asa ceva bla bla...:-J Dumnezeu are un fiu, deci nu e virgin. dar totusi, pe Dumnezeu cine l-a facut?

| NoChanceForUs a răspuns (pentru PupicelT):

Și mai arzător de atât: Cu cine l-a făcut?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbesti ca o nebuna! Ce intrebare este asta?

| JuliaDYankee a răspuns:

Daca te referi la vreun actor din filmele cu dumnezeu sau la vreun personaj din programele pentru copii pe care iti sfatuiesc sa le urmaresti, s-ar putea sa nu fie vrgin. Daca vorbim de dumnezeu in sine mai asteapta sa treci de adolescenta tinerete si batranete si il poti intreba personal!

| Blue2Angel a răspuns:

Topic-ul asta a fost gandit cu cap? daca spui da, am o intrebare.
e posibil?

Întrebări similare