Dumnezeu este Diavolul!
,, IIparalipomena 6:1, 2
,, 1. Atunci Solomon a zis: "Domnul a spus că El binevoieşte să locuiască în negură,
2. Iar eu am zidit templul, ca să locuieşti Tu, Cel Sfânt, şi locaş unde să petreci Tu în veci".
,, psalmul 17:11, 12, 13
11. Şi a plecat cerurile şi S-a coborât şi negură era sub picioarele Lui.
12. Şi S-a suit pe heruvimi şi a zburat; zburat-a pe aripile vântului.
13. Şi şi-a pus întunericul acoperământ, împrejurul Lui cortul Lui, apă întunecoasă în norii văzduhului''
,, psalmul 96:2
2. Nor şi negură împrejurul Lui, dreptatea şi judecata este temelia neamului Lui.''
Trageti voi concluziile de aici.Sa vedem cine locuieste in intuneric, banuiti?
Bai raymusic eu zic mai bine iti faci o prietena.
Stiu, e greu trebuie sa fie si surda si oarba si handicapata ca sa te inteleaga.
Eu ma mir cum de nu l-au dat in judecata parintii la copiii aia. Sau sa-si fi facut ei dreptate singuri, cu ceva bolovani.
Daca asa vrea dumnezeu sa se intample isi imginezi 42 de copii omorati de ursi e groaznic
Irațional ești tu, dacă chiar crezi că asta a fost făcut de cineva, în numele cuiva.
Irațional ești tu, dacă întrebi de rațiunea lui Dumnezeu, pentru că ar fi ucis 42 de copii și nu te întrebi de ce a ucis în alte ocazii milioane de oameni în Sodoma și Gomora, sau în timpul presupusului potop, ca să nu mai spun de alte zeci de milioane de oameni uciși de-a lungul timpul în numele lui Dumnezeu.
De ce a ucis? tu esti crestin eu sunt ateu
Eu nu am spus că a ucis. Am spus că se presupune că ar fi ucis, dar presupunând că ar fi adevărat, cu ce sunt mai valoroase viețile a 42 de copii, decât ale milioanelor de oameni (inclusiv copii) ce "se presupune" că ar fi fost uciși în alte ocazii? De unde reiese că presupusul atotștiitor este un copil impulsiv.
Da chiar ce valoare are o viata nimic pentru tine cum poti gandi asa diabolic
Eu diabolic? Dumnezeu este adevăratul demon.
/cu ce sunt mai valoroase viețile a 42 de copii/ cum poti spune asta orice viata are o valoare imensa mai ales un copil https://sites.google.com/......-in-biblie