Eu zic că e genetic
Eu zic că fiecare om are o frumuseţe anume.
Sau se poate adăuga şi acel lucru că o persoană poate mie mi se pare frumoasă dar ţie ţi se pare urătă
E doar o chestiune de gusturi
E doar genetic, apoi e și imperfecțiunea moștenită. Dumnezeu a creat totul perfect.
Aspectul fizic se mosteneste direct de la parinti tai, nu este nici o interventie divina si doar combinati de adn
Dumnezeu este Creatorul nostru.Citeste te rog Psalmul 139.Este extraordinar de frumos.In limba ebraica cuvantul tradus prin tesut inseamna,, brodat,,. Adica suntem creati cu pricepere si arta.Cand Dumnezeu te-a modelat in pantecele mamei tale, El a tesut o broderie aleasa.Chiar daca altcineva nu te-a putut vedea, Dumnezeu a vazut fiecare detaliu din structura trupului tau.Asemeni unui tesator care brodeaza un model in mai multe culori, El ti-a intocmit venele, muschii, nervii, venele, fiecare cuta care te face sa fii unic si special.
Caracteristicile unei fiinte sunt date de mostenirea genetica in privinta aspectului dar si a altor trasaturi ca: boli, inaltime, anumite ticuri, chiar si anumite trasaturi de caracter.