Stiu si eu asta..Nu este nevoie sa spun si eu ca m-ai convins.Dar daca ti neaparat.
Basistii, Cine crezi..Sunt multi prosti in tara asta...
Sunt din Iasi, asa ca stiu cum sta lucrurile. Nu pot sa garantez ca nu a fost chiar nici un preot care sa "sugereze" ceva celor din parohie, dar in nici un caz nu e vorba de "sustinere" din partea "mitropoliei".
In afara intalnirilor oficiale, evenimente culturale la care participa delegati inclusiv din partea primariei, alte tangente nu sunt intre conducerea primariei si mitropolie...
Citez de pe google ''In mai 2012 s-a inaugurat ansamblul Palas la inaugurare participand si prim-ministrul V.P.impreuna cu primarul din Iasi... a ajuns la un moment dat la catedralamitropolitana unde urma sa se intalneasca cu I.P.S. Teofan mitropolitul moldovei si bucovinei si au fost intampinati de catre preotul Florin Chirila si de preotul Dosoftei Scheul mare eclsiarh )) al catedralei mitropolitane
Ponta a intrebat intr-un context protocolar Ce mai faceti, preotul Florin Chirila a raspuns Ce sa facem Muncim ca domn primar sa iasa cu majoritate,, moldovenii erau de obicei pesedisti dar vad ca s-au sucit.
Nu exista nici un D-zeu adevarat.
Dacă vrei sa crezi in ceva poti doar intr-o fiinta divina creatoare, dar aceasta nu este d-zeu, d-zeu difera la fiecare religie, difera absolut tot.
Ființa divină nu are porunci legi sau o carte (biblie in cazul ortodox).
Daca un orb nu vede soarele nu poate sa spuna ca acesta nu exista. Eu L-am cunoscut pe Dumnezeu intr-un mod personal si sunt gata sa platesc orice pret ca sa fiu cu El in eternitate! Nu uita ca milioane de martiri au platit cu sange pentru credinta lor. Ar muri cineva daca nu ar avea certitudinea ca exista Dumnezeu?
Ti-am zis, neg total existenta lui d-zeu dar poate exista o divinitate, fără reguli impuse, fără nimic din ce are d-zeu, doar cu existența.
Adriana, dintre toi crestinii care scriu pe aici eu jignesc cel mai tare, recunosc! (As putea spune ca sint chiar singurul care jigneste, ceilalti fiind mult mai calmi si mai decenti decit mine.)
Insa si asa, jignirile mele sint insignifiante si foarte blinde, in comparatie si tonele de laturi, mizerii si ura pe care le varza constant preaminunatii tai atei la adresa mea, a crestinilor si credintei ortodoxe. Nu crezi? Verifica!
Crede-ma ca viata in sclavie care o duci pentru o fiinta inexistentă te va face pe tine sa pierzi mai mult decat voi pierde eu vreodată.