| Panamax a întrebat:

Dumnezeu l-a imprumutat pamantenilor pe unicul sau fiu doar pentru durata show-ului?

Ioan 3:16
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veșnică.

Domnul Isus, după ce a vorbit cu ei, s-a înălțat la cer și a șezut de-a dreapta lui Dumnezeu" (Mc 16:19).

5 răspunsuri:
| Algo098 a răspuns:

Corect. Cartea fantezista prosteste credulii cu povesti absurde "mergatoare la suflet".
Dz la puterea lui putea sa faca mai multi fii daca i se pare ca pe asta l-a pierdut, dar am inteles ca l-a recuperat si atunci inseamna ca n-a facut mare sacrificiu, plus ca toti oamenii sunt fiii lui Dz, deci nu prea duce lipsa de urmasi. Apoi "Dz a iubit lumea" inseamna ca acum n-o mai iubeste? Trebuia sa scrie la prezent nu la trecut. Ce inseamna ca l-a dat pe fiul lui? L-a cerut cineva? Avea cineva nevoie de fiul lui Dz? Ce sa faca cu el? Ca nu era bun de nimic.

| Irinel15123532 a răspuns:

Este la dreapta Tatalui, si acolo te astepta pe tine, El a murit aici ca sa nu mori tu si cu mine in iad, ne asteapta acolo, sa stam si noi la dreapta Lui.

Ioan 17:24 ''Tată, vreau ca, acolo unde sunt Eu, să fie împreună cu Mine și aceia pe care Mi i-ai dat Tu'' adica cei care vor sa fie, cei mantuiti, cei care cred in Hristos.

| Panamax explică (pentru Irinel15123532):

A murit dar stia ca dupa 3 zile va invia.
A cam trisat.
Altii au suferit de sute de ori mai mult fara sa mai invieze a treia zi, fara speranta si fara vreun zeu care sa-i ajute.

| Dana2103 a răspuns:

Iisus nu a spus niciodata ca el si doar el este fiul lui D zeu ci ca toti suntem fii ai aceluiasi "tata"
Oamenii vazundu l mai intelept, ei fiind inapoiati, l au vazut mai presus de restul

| Panamax explică (pentru Dana2103):

Intelept,adica avea buzele mai mari decat ceilalti?