Corect. Cartea fantezista prosteste credulii cu povesti absurde "mergatoare la suflet".
Dz la puterea lui putea sa faca mai multi fii daca i se pare ca pe asta l-a pierdut, dar am inteles ca l-a recuperat si atunci inseamna ca n-a facut mare sacrificiu, plus ca toti oamenii sunt fiii lui Dz, deci nu prea duce lipsa de urmasi. Apoi "Dz a iubit lumea" inseamna ca acum n-o mai iubeste? Trebuia sa scrie la prezent nu la trecut. Ce inseamna ca l-a dat pe fiul lui? L-a cerut cineva? Avea cineva nevoie de fiul lui Dz? Ce sa faca cu el? Ca nu era bun de nimic.
Este la dreapta Tatalui, si acolo te astepta pe tine, El a murit aici ca sa nu mori tu si cu mine in iad, ne asteapta acolo, sa stam si noi la dreapta Lui.
Ioan 17:24 ''Tată, vreau ca, acolo unde sunt Eu, să fie împreună cu Mine și aceia pe care Mi i-ai dat Tu'' adica cei care vor sa fie, cei mantuiti, cei care cred in Hristos.
A murit dar stia ca dupa 3 zile va invia.
A cam trisat.
Altii au suferit de sute de ori mai mult fara sa mai invieze a treia zi, fara speranta si fara vreun zeu care sa-i ajute.
Iisus nu a spus niciodata ca el si doar el este fiul lui D zeu ci ca toti suntem fii ai aceluiasi "tata"
Oamenii vazundu l mai intelept, ei fiind inapoiati, l au vazut mai presus de restul