Conform Bibliei Dumnezeu nu ii lasa pe oameni sa moara ci El ii omoara, la propriu. " Să ştiţi dar că Eu sunt* Dumnezeu Şi că nu** este alt dumnezeu afară de Mine; Eu dau viaţă şi Eu omor, Eu rănesc şi Eu tămăduiesc, Şi nimeni nu poate scoate pe cineva din mâna Mea." Deuteronomul 32:39. Tu pui cam multe intrebari pentru unul care nu stie prea bine Biblia. De aceea multe din ele nu au niciun sens.
Intreaba-l, ca tot e prietenul tau si iti raspunde la rugaciuni.
Dumnezeu nu lasa nimic,ca dumnezeul tau nici nu exista nici macar biblic, iahve spune inainte de mine nu era nimni si nici dupa mine nu a fi nimeni si nici un mantuitor, desi iisus nu exista potrivit vt, desi zeul tau a fost inventat de pavel, iahve avea un singur popor atat cel evreu
: inainte de Mine n-a fost facut nici un Dumnezeu, si dupa Mine nu va fi, 11. Eu, Eu Sunt Domnul, si in afara de Mine nu este nici un mantuitor! Eu Sunt de la inceput, si nimeni nu izbaveste din mana Mea; cand lucrez Eu,
"17. Să nu credeţi că am venit să stric Legea sau Prorocii; am venit nu să stric, ci să împlinesc."
Matei 5
Cancerul e o dereglare a instalatiei in lipsa unei intretineri complete.
Omorare prin lipsa. Cand omoara Dumnezeu nu mai da. Cand i-a mistuit pe aia Dumnezeu nu a mai racit ca sa nu se topeasca. Cand i-a inghitit pamantul Dumezeu nu a mai intretinut materia de sub ei care s-a prabusit si dematerializat.
Acum 5 minute | Romanul86 a răspuns (pentru CookieDog):
Stiința ta de acum nu poate explica ce sunt viruși și cum au apărut!
Doar bacterile știți ce sunt și cum au apărut.
Cu virusuril poți face mutații în organisme poți face organisme modificate genetic care produc cancer celor care le consumă.
pai pentru tine e usor, la toate raspunsul e dumnezeu
Iti placa sa manaci rahat.Asa-i?
Ma pis pe realitatea ta de retardat mintal la orice ora.
Animalele sunt roboti biologici neintretinuti complet si care au suferit dereglari.
Vernusio întreabă:
DeProfundis99 întreabă: