Extraterestrii se presupune ca sunt urmasii ingerilor cazuti care au curvit cu fetele frumoase ale oamenilor.
Eu deja incep sa pland la raspunsuri de genul asta...
Tu mai bine ti-ai schimba numele de utilizator, ca nu te prinde!
Hai ca asta chiar a fost tare, mai facut sa rad
Pe luna Europa a lui Jupiten exista forme de viata exatrerestre, pe planete numite Super Terra exista forme de viata extraterestre, se pare ca acestia au propii lor zei.
Dumnezeu! intr-o carte se spune ca dupa ce ne-a creat si a vazut ca nu ne ridicam la standarele lui, dumnezeu a plecat in univers pentru a crea o specie cat mai buna. Dar asta nu inseamna ca nu a lasat zei, ingeri... sa ne guverneze.
Tot el.si pe extra si pe intraterestri.nu ai auzit de lumea interioara shambala? cand va fi armaghedonul adica lupta finala, se va da intre extraterestri, demonii intraterestri si noi care santem intre ei.noi santem rasa superioara, care gandeste, descopera, si se dezice de creatorul, fiindca am devenit ata de destepti incat nici noua nu ne vine a crede.deja am pus universul pe ganduri.mie si mila de el.
Primarul din cuca macaii le spunea consatenilor; daragi consateni? vedeti ca extraterestri sant printre noi.cand mergeti la camp, la lucru daca vedeti un omulet verde cu ochii mai mari asa, sa nu faceti miscari bruste, sau sa fugiti sau sa tipati.se duce badea ion la coasa.ii da el cu coasa, trage ce trage, si ...deodata ramane nemiscat.in fata lui un omulet verde cu ochii iesiti mai in afara asa.ii zice mosul; eu sant badea ion.Cosasc,iarba.iar omuletul; eu sant padurarul vasile.ma c...c!
Sunt mereu surprins de cât de creduli pot fi ateii. Ateii cred în orice, mai puţin în Dumnezeu.
Ce înseamnă, exact, "americanii au recunoscut"? Cine, din America? Vreun institut ştiinţific? Guvernul SUA? Sau vreun american, pe vreun forum precum TPU, a "recunoscut" asta?
Presupunând (de dragul ipotezei) că ar exista extratereştri, în mod cert ei sunt creaţia lui Dumnezeu. Noi credem şi mărturisim că Dumnezeu este creatorul tuturor vizibilelor şi invizibilelor.
Fals... inca nu s-a descoperit extraterestrii, zona 51 e militara detina Ozn-uri facute de Hitler... proiectul fly bell sau ceva de genu.
2. S-au descoperit fiinte de pe alta planeta? si daca da de ce nu sunt facute publice aceste lucruri?
3. prima ta afirmatie este corecta.
Nu sunt facute publice aceste lucruri din urmatorul motiv:
Evident ca NASA nu vrea sa creeze panica, odata ce se va dovedi existenta unor extrateresti majoritatea religiilor care cred ca terra e singura planeta care sustine viata (printre care si crestinismul) vor fi distruse, ceea ce duce la panica, oamenii vor incepe sa-si puna intrebari, o parte din ei se vor sinucide, se vor creea razboaie, etc. Desigur, nimeni nu vrea sa se intample asta.
Nu-i adevarat frate.
Minciuna.
Http://www.romanialibera.ro/......22090.html cautati si voi pe net...
Oamenii de stiinta nu afirma ca exista extraterestri pentru ca nu au nicio dovada pentru asta. Da, e probabil sa existe extraterestri, dar nu e inca demonstrat ca asa e. Pana acum nu avem dovezi ca exista viata pe alta planeta decat Terra.
HepHap întreabă: