Nu ne judeca nici pentru intrebari, nici pentru raspunsuri (cum El ne-a creat cred ca intelege ca nu suntem perfecti si ca facem greseli)...cred ca cel mai mult conteaza ceea ce facem, actiunile noastre pentru ca una este sa intrebi cum a aprut Universul, fiind ateu sau chiar un credincios care s-a pierdut datorita tehnologiei ( religia pomeneste si de un Toma necredinciosul, asa ca aici nu sunt probleme), una este sa spui ca Dumnezeu nu exista ( si daca niciun om nu-ti poate demonstra, poate astfel este nevoit El insusi sa iti demonstreze) insa alta este sa incerci sa demonstrezi ca Dumnezeu nu exista, astfel esti impotriva lui si cred eu ca este cel mai grav ( totusi, nu insa de neiertat )...
In Biblie sunt aratate cinci judecati separate care difera intre ele in ceea ce priveste timpul, locul si scopul lor.Totusi ele au un element comun:Judecatorul este Domnul Isus.Toti oameni de la Adam pina la cel din urma om care se va naste pe acest pamint-vor sta inaintea Domnului Isus Hristos pentru a fi judecati.
Pai sa vedem eu zic ca nu ii plac intrebarile, cand un apostol l-a intrebat cine este mai mare in rai, el sau Tatal i-a spus sec ca intrebarea lui vine de la dracu.
Eu cand zic Dumnezeu ma refer la creator nu la Isus.
Isus este parte din Dumnezeu deci poti deduce ca este Dumnezeu.
Bai copilashe cred ca tu ai numai intrebari la cat asta! Pe unde caut si eu o int bna dau numai de ale tale
Da eu vreau sa cresc mare . Ce au intrebarile mel?
Pffoi! Sunt prea...
Prea cum? nu ma supar sa stii.
Upsii! Chiar upsishor!.U oricum esti mai mare decat mine...''Copilash''-fig de stil[metafora]
Grele
Te iert
Ma ierti:O! Muah:*, lol
Sigur ca da fiecare secunda este scrisa undeva intr-un carnet si cand mori isi va citit totul, cam asa, domnul cucarachaalien ai gresit ca ai pus intrebare aia pe TPU in 2011 ora, secunda, minutul totul si cea ce gandeai in momnetele alea nu doar tie si celor 7 mld de persoane de exemplu stie ca azi am omorat 3 gandaci, totul stie imi place ce a zis buddha care imi poate spune cate frunze are pomul si care frunza va pica prima e dumnezeu, desigur ca nimeni
AlexandruBeldiman96 întreabă:
recedaniel3 întreabă: