Iti zic eu ce doreste. Dumnezeu e omniprezent peste tot in acelasi timp automat ca te vede va lasa asa cu un motiv serios:ori am pacatuit si vrea sa ne intoarcem la credinta sai cerem ajutorul ori daca suntem credinciosi ne testeaza credinta vrea sa ne faca sa vedem ca viata traita in afara bisericii, porunilor divine, in afara lui Iisus Hristos e o mizerie Dumnezeu ne iubeste nespus de mult dar omul e prea pacatos nu simte asta in viata ai momente bune si rele.trebuie sa mergi mai departe indiferent ce ar fi funda?
Cand nu-ti mai ramane nimic altceva decat Dumnezeu, vei descoperi ca Dumnezeu iti este indeajuns...
Suferinta te face sa lasi la o parte grijile lumesti si te aduce aproape de Dumnezeu!
De multe ori Dumnezeu ne frange adesea inimile, ca sa poate intra mai adanc in ele.
Da,Domnul ne vede-noi nu îl vedem pe El.
Mi s-a întâmplat să călătoresc alături de oameni triști. După câteva încercări nereușite și neîndemânatice,de a spune ceva util,prefer acum să apelez direct la El.Îi vad ridicând capul,văd ca se simt mai bine-și sunt tristă,pentru ca Domnul i-a ajutat,fără ca ei sa își dea seama.El e așa,umil și blând-nu se impune în nici un fel...
Așa am învățat,când sunt tristă sau descurajată, să mă gândesc la Iisus, că îmi trece repede
Ce trebuie sa vedem vom vedea cand ne vom sterge lacrimile si cand mergem mai departe
O intrebare dificila... Mi-as dori sa stiu si eu raspunsul, dar sincer, nu stiu de ce se intampla asa...
Din moment ce priveste 6 miliarde de persoane crezi ca e usor fac pariu ca ai sti ce face doar 6 persoane ai fi clarvazator dar 6 miliarde cand noi plangem il doare in pe de noi
Daca e cum zici tu Dumnezeu ne-ar fi dati pe toti paralizati sau fara picioare sau manuri ca sa ne vada chinuiti Doamne Fereste
El te iubeste El este indelung iertator, dar este optional daca -l vrei sau nu pe El
Stie ca poti sa treci peste. ai incredere si tu in tine ca o sa poti trece peste. e doar un "element" din viata.