anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dumnezeu nu este creat sau cauzat de nimic si nimeni – El exista pur si simplu. Crezi tu in existenta Lui?

Răspuns Câştigător
| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Pai Dumnezeu exista garantat.De unde stim noi ca nu exista El? Pana la urma, nu am ajuns decat pe Luna, corect? Si nici acolo nu se stie 100% daca am ajuns...

http://www.youtube.com/watch?v=zjlRNtxnlpM

http://www.youtube.com/watch?v=hbXCYdyoE8M
Extraordinar materialul.

20 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Da,exista Dumnezeu! O, daca ar vedea toti oamenii minunile Lui!

| Thunderstruck a răspuns:

Nu, nu cred.

| 4b a răspuns:

''Ex nihilo nihil'', zice adevarata Stiinta, ceea ce pe romaneste vrea sa zica: ''Din nimic, nimic nu se face''.
Practic, indeamna pe orice om inteligent sa recunoasca, cum ca Biblia, cea mai veche carte din lume, reveleaza si afirma lucruri netagaduite, cand zice :''La inceput Dumnezeu a facut cerurile si pamantul''.
Da, cred...

| LoveToHate a răspuns:

Nu.

| XDeiutzaX a răspuns:

Daaa!

| RAY a răspuns:

Parerea mea e ca ne pierdem timp din viata pe niste intrebarii fara sens credinta = a crede in ceva care nu poate fi dovedit prin stiinta deci a avea credinta inseamna sa crezi in nimic, totul este creat nimic nu apare din nimic, dumnezeu nu exista asta e clar la fel ca totii zeii

| Alphawolf a răspuns:

Nu, nu cred. Consider ca este mult mai fantastica varianta unei entitati fara inceput, care mai este si omniscienta si omnipotenta, decat aparitia a ceva din nimic. Omniscienta si omnipotenta sunt alte forme ale infinitului.
Nu putem sti daca dintr-o infinitate de nimicuri nu a rezultat ceva.

| EmaS a răspuns (pentru Alphawolf):

Poate nimicul sa creeze ceva?

| Alphawolf a răspuns (pentru EmaS):

Nu stiu, dar eu inclin sa cred ca Da - are mult mai multe sanse decat entitatea infinita din orice punct de vedere.

Atunci de ce nu mai apar si alte galaxii sau forme de viata?!

| Alphawolf a răspuns (pentru EmaS):

Ema, ma amuzi. Lasa-te de "sportul" asta, ca nu este de tine.

Si tu ma amuzi, de asemenea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da Cred dar Tu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai omul Dumnezeu tace, iar tacerea lui Dumnezeu poate insemna chemare. Intreaba-l ce vrea sa-ti spuna. Si nu, nu sunt schizofrenic. Categoric vei primi un raspuns intr-un fel sau altul de la Dumnezeu si va rezolva si problema ta.

| casablanca40 a răspuns:

Dumnezeu exista doar pentru anumite persoane, exact ca Allah, Zeus, Shiva, etc

| roxaa15 a răspuns:

Binenteles ca cred

| Silviumber a răspuns:

Da cred, si pentru cei ce nu cred sa stie ca sunt atatea dovezii. exemplu focul sf al ortodoxilor

| Little0Girl a răspuns:

Bineinteles.

| MariiȘiAtât a răspuns:

Eu cred în Dumnezeu, și nu-i înțeleg pe cei care spun că Dumnezeu nu există.