| Narfundo a întrebat:

Dumnezeu nu este Iisus. Dumnezeu nu a murit pentru pacatul nostru.De unde sti tu ca Dumnezeu ne iubeste?

Răspuns Câştigător
| Qinz a răspuns:

Un creator a fost la inceput, dupa potop toti stiau povestea si tot asa pana s-au modificat numele si si-ai schimbat si zei, de aceea daca te uiti toti zei seamana intre ei, dar sunt niste zei incompleti, daca crezi In Dumnezeu ii cuprinzi pe toti zeihappy

48 răspunsuri:
| martzian a răspuns:

Din moment ce negi in premisa dovada cea mai mare de dragoste, de ce mai intrebi daca ne iubeste? Pentru ca esti "mental"? Ai grija, mai ieri vorbeam ca mintea ramane, constiinta mai intai se adoarme - apoi se pierde, odata cu impotrivirea fata de Creator.

"Fiindcă n'au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite." (Romani 1:28).

Guys, daca aveti deja raspunsuri preconcepute la intrebari, de ce spamati si faceti trolling in mod inutil?

| WhatheWow a răspuns:

Apropo', vezi ca la matematica stai cam prost ...sau te-ai incurcat?
Si sa nu crezi ca-s carcotas am sa raspund intrebarii : toata povestea cu Iisus e doar o mare abureala pentru innoirea Bibliei si o manipulare a celor multi. Numai bine!

| cristi202 a răspuns:

Dar tu, de unde sti ca Dumnezeu nu este Isus? Ca El nu a murit pentru pacatul nostru?
Isus e cu mine oriunde, e o persoana vie, reala, si doar Dumnezeu poate fi oriunde in lumea asta. Mai mult, daca eu am scapat de pacat, si nu mai sunt legat de el, ceva s-a intimplat de am ajuns asa, caci regula e ca oamenii sunt legati de pacatele lor. Deci cauza e moartea Lui pentru pacatul meu.
De unde stiu ca ma iubeste? Simplu: mi-o demonstreaza zi de zi. Mi-o arata. Uneori mi-o si spune, asta o percep in adincul inimii, si e visina de pe tortul vietii mele.
Mi-ar place sa imi raspunzi si tu la primele doua intrebari ale mele. Ca eu ti-am raspuns la ale tale.
Sa fii iubit. De Dumnezeu!

| RAY a răspuns:

Eu sunt convins ca nu exista nici dumnezeu nici isus, imagineazati o mama care se uita in ochii copilului ei, acel copil are 5 ani sufera de leucemie du-te spune-i ca dumnezeu il iubeste dar inainte asta va suferi enorm cativa ani,cine nu stie,nu are habar cum e sa suferi, sa privesti in ochii celui care sufera, lacrimile care se scurg timpul care trece, moartea care vine si nici un zeu nu le priveste, imi va muri mama, tata cum pot spune ca ma iubeste un zeu care lea ea viata nu-mi pasa ca vor ajunge in rai, ca o vor duce bine, prezenta lor conta in a mea minte

| GRs a răspuns (pentru anonim_4396):

Martorii lui Iehova sunt o secta care cred astfel.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns (pentru EmaS):

Stiu.

| LoveToHate a răspuns:

Pai,asta-i problema, nu stiu daca ma iubeste.

| EmaS a răspuns (pentru LoveToHate):

Pai El a dat pe singurul Sau Fiu ca sa moara in locul tau la cruce.Cum sa nu te iubeasca? O persoana sau un lucru este apreciat/a dupa pretul sau valoare care s-a platit pentru ea. Pentru tine Dumnezeu a platit pret de sange sfant care s-a varsat la Golgota pentru ca ai mare pret in ochii Lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Dumnezeu te considera vinovat de ceva ce nu ai facut iar isus vrea sa te salveze de acel ceva. Daca nu accepti "salvarea" lui, o sa fi pedepsit.

Asta suna ca o afacere murdara de familie.

Ceva gen : tata considera ca trebuie sa-i returnezi niste bani dar... o sa platesc eu in locul tau cu conditia ca tu sa ma divinizezi si sa-mi multumesti tot restul vietii tale, eu fiind o persoana foarte generoasa, buna, iubitoare si imi pasa foarte mult de tine. Apropo, daca nu o sa faci ce ti-am zis mai sus, o sa fi batut in fiecare zi, iti vom tortura copiii si-ti vom viola sotia. Dar nu uita, noi te iubim si iti vrem binele. Doar nu vrei sa fi batut nu? Nu e mai bine sa traiesti liber si fericit decat in chinuri?

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Draga Gaia, nu este asa cum vezi tu lucrurile. Dumnezeu este bun si drept. El ne-a creat ca sa fim ca o familie iar El este Tatal nostru. Diavolul este cel rau care ne minte si ne inseala ca sa pierdem ceea ce a pregatit Dumnezeu pentru noi. Si cei care fac voia lui vor merge cu el in locul pregatit pentru el si slujitorii lui.

| mimi2000mimi a răspuns:

Pai Iisus face partedin Dumnezeu! din Tata, Fiu si Sf. Duh!

| chazz a răspuns (pentru Narfundo):

Nu il urasc. dar Dumnezeu este cel care ne-a creat, fara el da nu as mai fii trait happy

| Silyca a răspuns (pentru Narfundo):

Ma refer ca am acelasi pareri despre religie ca si tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca ma ajuta cand ii cer ajutorul si il am cu mine oriunde

| slowswag a răspuns:

Stiu,pentru ca ma ajuta can am nevoie

| elyfel a răspuns:

Ne iubeste pentru ca Si-a trimis singurul lui Fiu in lume ca sa ia pacatele asupra Lui ca sa ne mantuiasca pe noi oamenii

| Narfundo explică:

Mama lui de subconstinet.Voi sa nu cadeti pe mana armatei ca jar iese din voi

| lilianu a răspuns:

Poate nu exista, dar daca nu crezi macar in ceva esti un nimeni, un necredincios in nimic si nimeni