Înainte oameni proști credeau în zei pentru că nu reușeau să explice niște prosti iar după un grup de religioș au împrăștiat religia pentru avere iar omul prost a duso ca și calul înainte crezând în ea ca orbi.
Eu sunt Atei! Pe mine ma convins faptul de ce in Biblie scrie ca el ne iubeste pe toti la fel dar cind murim unii se duc in rai si altii in iad.Toate astea au fost alcatuite de oameni.Ca sa se teama de ceva.Eu doresc sa explic de ce unii din noi cred in dumnezeu:deoarece parintii,buneii,strabuneii,etc eu au inceput sa creada in aceste minciuni si nea bagat in cap de cind eram mici ca este dumnezeu,rai, iad, etc si de asta credem si noi.Dar inchipuitiva sa nu crezut ei in asta, noi tot nu credeam, asta am vrut sa spun eu.Suntem intr-o lume unde poti crede in ce vrei, sau sa nu crezi.Asta a fost parerea mea. Credeti in ce vreti e parerea voastra.
Dumnezeu exista....si te va judeca de ceea ce ai zis mai sus...sa'ti dea Dumnezeu intelepciune căci ai mare nevoie!
Daca nu crezi si nu te rogi La Dumnezeu si nu faci fapte bune nu te va ajuta niciodata! dar daca Il faci fapte bune si te rogi la Dumnezeu te a ajuta si vei fi sus cu el. dar daca nu vei muri pentru totdeauna la Diavol! sper ca te-am ajutat
Dumnezeu a spus. Ferice de cei ce cred si nu vad. Fiecare zi e o binecuvantare chiar daca nu ai vazut nici un semn. Dumnezeu te ajuta fara sa iti dai seama
Doar un orb crede ca Dumnezeu nu exista. Eu am avut cancer si tot nu mi.am pierdut credință pentru ca vad mereu ca exista. Ateii vor crede ca exista doar daca câștiga la Loto. Da bravo ma