Ce ai spus e ceva de genul: Tu ai un copil, el face prostii si se accidenteaza, de exemplu se arde si tu ce zici: " S-a arz din vina lui, nu a ascultat de ce i-am spus si il las sa arda" Cam asa face dumnezeul tau, daca ar exista si daca ar fi iubit pe cineva nu conteaza daca omul isi produce suferinta singur, el tot te-ar ajuta ca te iubeste, pacat ca nu exista. Nu stiu daca ai inteles ceva, sunt obosit acum
Da, așa e, ateii sunt de vină pentru suferințele din lume, bravo măi, te-ai gândit mult înainte să postezi asta, nu?
Am pomenit ceva de suferintele de pe lume? Am zis ca ateii sunt necredinciosi atat tot! Gandeste, si citeste cu atentie inainte sa postezi ceva stupid!
Stai să pricep tu ești una și aceeași persoană cu PeaceInHeaven pentru că eu nu ți-am răspuns ție ci lui.
Eu am făcut referire la afirmația asta „Oamenii se pedepsesc unii pe altii prin actiunile lor.(de asta sufera si credinciosii si necredinciosii)
Oamenii se pedepsesc, incalcand Legile lui Dumnezeu care sunt facute in favoarea lor si spre binele lor."
Din care reiese că ateii sunt vinovați pentru toată suferința pentru că cei credincioși respectă Legile lui Dumnezeu deci doar ateii le cauzează celorlalți suferințe cea ce mi se pare o afirmație foarte tâmpită.
Ah da? Scuza-ma. chiar nu am stiut! imi pare rau
Am intalnit multi atei, si necredinciosi, nu numai pe acest site dar si in viata de zi cu zi, si imi pare foarte rau pentru ei. Acum o duc bine, nu cred in Domnul si in puterea lui, dar la judecata de apoi, ei vor fi caprele izgonite din gradina Edenului! si atunci poate isi vor aminti de zilele in care, crestinii incercau sa le bage mintile in cap, si ei ne injurau!