| EmaS a întrebat:

Dumnezeu, pe baza jertfei lui Isus Hristos, ofera tuturor oamenilor iertarea pacatelor. De ce nu da Dumnezeu o armistitie generala pentru pacatele tuturor oamenilor?

Răspuns Câştigător
| Kramerwalt a răspuns:

Dumnezeu ne-a oferit iertare prin jerta lui Isus tuturor, dar mantuiti putem fi doar daca ne predam viata in mana Lui si devenim faputiri noi. Putere asupra pacatului dobandim atunci cand spunem cu incredere ca apostolul Pavel in epistola catre Galateni "M-am răstignit împreună cu Hristos; şi nu eu mai trăiesc, ci Hristos trăieşte în mine. Şi viaţa de acum, în trup, o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu, Care m-a iubit şi S-a dat pe Sine însuşi pentru mine."El nu doar ne curata de nelegiuirile noastre, ne si scoate din ele daca lasam lupta cu raul in mainile Lui. Dumnezeu sa ne ajute sa ne apropiem de El cat mai mult si sa ne intareasca.

34 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Pai nu ai zis ca prin jertfa lui Isus ofera iertarea tuturor pacatelor, ce rost mai are amnistia. Hai si te balaceste la mine in jacuzzi sa-ti dau niste "mantuiala" ca ai pacatele anticipat iertate.

| EmaS explică (pentru Hombre):

Ofera iertare doar celor care o cer si parasesc pacatul!

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Pai ce mai stai, cere iertare si hai la desrabalare.

| EmaS explică (pentru Hombre):

Pai tu nu ai citit a doua parte din raspunsul meu?