Cred in Dumnezeu ca Stapan al intregului univers,Il recunosc ca Tata, stiu ca exista si satana, dar nu vreau sa ascult de glasul lui.
Daca crezi intr-unul, automat crezi si in celalalt. Fara bine nu poate exista rau. Sau vreti sa spuneti ca dumnezeu trimite oamenii in iad chiar daca ii iubeste?
Credinta in oricare dintre cei doi implica si credinta in celalalt. Intrebarea e stupida. Eu unul cred in mine si cu asta basta. Prefer certitudinile povestilor de adormit copiii.
P.S. Dintre satanel si dumniedzau, ca sa raspund totusi intrebarii, il prefer pe Mos Craciun la orice ora!
Pai am vazut mai multe fapte facute de satan decat de dumnezeu, deci merg pe varianta a2a!
Daca nu exista satan nu exista d-zeu si invers... si daca-ti zic ca in satan ce-mi faci?
Mulţi nu realizează diferenţa dintre 'a crede' şi 'a venera'. Şi nici tu n-o ştii.
In amandoi pentru ca: Daca exista Satan trebuie sa existe si Dumnezeu si daca exista Dumnezeu trebuie sa existe si Diavol, deci...
Buna! Eu cred in Dumnezeu mai precis in Iisus Hristos mai cred si in Maica Domnului si in toti Sfintii!
Logic că Dumnezeu. Fără el nu aş exista.
De ce să credem în satana? A făcut vreodată bine cuiva? Nu!
Sunt şi ghotici sau în alte secte care îl venerează pe Satana.
Dar sufletele lor vor aparţine Iad-ului din cauza asta.
Nu e o intrebare prea corecta tinand cont ca ambii fac parte din aceeasi teorie daca ar fi sa ne luam dupa religie.
anonim_4396 întreabă: