Inferno, nu te-ai schimbat deloc.
Ţi-am mai zis demult, îţi zic şi acum, nu căuta argumente raţionale din partea creştinilor de pe TPU.
In urma neascultarii, apare teama...o poti simti pe pielea ta, cand o dai in bara si ti-e frica sa nu se afle ce facusi
Cineva care se teme ucide un om sperînd că va trăi fără teamă. Dar a trăi fără teamă înseamnă a dori binele. Binele e dorit de cel ce doreşte o viată liberă de teamă.
Simţurile omului ajută în a detecta lucrurile exterioare. Există, însă, şi un simţ interior al sufletului prin care cunoaştem ceea ce vedem în exterior. Omul recunoaşte existenţa acestui simţ interior cu ajutorul raţiunii, raţiune ce îi este proprie numai lui. Lucrurile exterioare sînt definite prin intermediul raţiunii. Raţiunea este cea care examinează; omul poate simţi prin acel simţ interior, cu ajutorul organelor de simţ, lucrurile percepute în exterior. Deasupra raţiunii, care uneori ajunge la adevăr, alteori nu, stă Dumnezeu.
Pai, Biblia nu poate fi interpretata cuvant cu, cuvant. Nu sunt o persoana FOARTE religioasa, dar, din cate stiu eu, Dumnezeu vrea ca noi sa ne bazam pe El. Dumnezeu nu se teme, el ne-a dat teama ca sa ne testeze, si ca sa vada cine este un credincios adevarat.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: