| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Dumnezeu spune ca majoritatea se vor duce in iad? In Biblie in Cartea Apocalipsei spune ca toti se vor inchina fiarei si vor fi aruncati in focul vesnic! Asta inseamna ca Dumnezeu stie ca majoritatea nu se vor mantui sau care este explicatia, adica ce vrea Biblia sa spuna? Sa fie vorba de ceva metaforic? Si ce anume este Fiara? Conspirationistii religiosi spun ca fiara va fi cipul implantibil sau ceva tehnologie sofisticata deoarace spun ei ca tehnologia inseamna mandrie luciferica dar nu aduc niciun fel de argumente plauzibile in favorea acestei teorii! Ce parere aveti despre aceste afirmatii? Cine este cunoscator si poate sa imi spuna despre ce este de fapt vorba in Biblie deoarece este foarte greu de inteles! Dar eu tot nu inteleg cum de au dedus crestinii religiosi ca semnul fiarei este un cip sau vreo tehnologie avansata cand Biblia nu mentioneaza tehnologia pe care o avem astazi si nici nu descrie nimic din ce avem noi astazi in Cartea Apocalipsei! Voi ce parere aveti?

2 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Religiosii nu spun asemenea aberatii ca stiu foarte bine cine sau ce este fiara! Aberatii din astea o spun ateii care habar nu au cum va fi apocalipsa...
Ce spune biblia exact asa va fi! Fiara este diavolul/satana iar cei care nu au crezut in Dumnezeu vor merge in iad luati de fiara!
Ti-am zis mai pe scurt! Nu crede ce se zice in lume ci ce zice biblia! Si DA, Dumnezeu stie ca cei mai multi vor merge in iad pentru ca ne vede pe toti si tie cine crede in EL si cine nu...
Nu poate salva pe cineva cine nu a crezut in existenta Lui!

| doctorandus a răspuns:

In Apocalipsa scrie să nu fii colaborationist cu Imperiul Roman. La asta se refera cartea.