| xdog a întrebat:

Dumnezeu stie tot ce se va intampla in viitor, stia ca eu am sa ma nasc si am sa devin ateu si o sa mor ateu.Deci practic, eu am fost nascut ca sa ard in iad pentru o eternitate, asta a fost planul lui Dumnezeu de la "inceputul timpului". Cum puteti sa credeti in asa ceva? adica uite cata cruzime, nici macar cei mai rai oameni ai omenirii nu s-au ridicat la acest nivel de sadism.

11 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Dumnezeu ne-a creat, apoi a dat pe singurul Sau Fiu ca sa moara pentru iertarea noastra.El ne pune in fata binecuvantarea si blestemul, moartea si viata.Alege viata ca sa traiesti.

| ramona30 a răspuns:

Unii oameni nu pot suporta viata asta si daca au esuat se gandesc ca mai pimesc o viata cadou, daca se poate vesnica. dumnezeu e un basm de adormit copiii.

| DrunkenRat a răspuns:

Eu consider ca ideea principala este sa fii bun, nu sa ai o credinta bine determinata.

| shadovv a răspuns:

Tu te bazezi pe determinism, concept care este dovedit fals prin incertitudinea cuantica (stiintific, nu are nimic de aface cu religia). Timpul este ca un copac (adica este un spatiu cu mai mult de doua dimensiuni, poate chiar hiperbolic). Are multe ramuri. Dupa cum presupun eu, Dumnezeu te a creat sperand sa ajungi pe ramurile ce duc la cele mai favorabile scenarii. Definitia semistiintifica pentru liberul albitru... inca ai timp.

| CristiB93 a răspuns:

DA dar ti-a dat sansa sa crezi si de unde sti ca peste ani nu o sa crezi

| xdog explică (pentru CristiB93):

Sa uitam de mine, hai sa ne uitam la cineva care a murit, de exemplu Christopher Hitchens care a murit acum cateva saptamani, ateu, care combatea orice religie.
Pe el l-a creat Dumnezeu ca sa arda pentru o eternitate nu?
http://www.youtube.com/watch?v=WwgrpGhE740

| Loser8299 a răspuns:

Prost.de liberul-arbitru ai auzit? nu? ma gandeam

| Nuvăsufăr a răspuns (pentru Loser8299):

Dacă El a creat totul, şi controlează totul, ştiind viitorul, cum să existe liber-arbitru? El a creat viaţa ta. Tu doar ai impresia că ceea ce faci el iber arbitru, e ca şi când ai impresia că un actor arel iber-arbitru, el joacă după un scenariu, aşa joci şi tu, duopă un scenariu.

| tensazangetsu a răspuns:

Dumnezeu se joaca cu vetile noastre

| grgdlk a răspuns:

Tu esti batut in cap...sigur n ai ce face si vb aiureli, esti ateu dar zici ca D-nzeu stia ce sa va intampla cu tine> ori esti ateu ori nu esti hotaraste te

| grgdlk a răspuns:

Mai bine sex cu curve decat sex cu mana cum cred ca faci tuwinking