| CacatusPisatus222 a întrebat:

Dumnezeu vorbeste cu mine si in somn,ce sa fac? Ajutor. Nu pot nici sa dorm ca ii aud glasul mereu,pe strada vorbeste cu mine,in autobuz, la scoala. Ce credeti ca vrea de la mine?

33 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

De ce nu intrebi pe cel ce iti vorbeste?

Răspuns utilizator avertizat
| MMihai a răspuns:

Să mergi urgent, la un medic psihiatru, cât încă mai poate, să te mai ajute!

| Woodenpints91 a răspuns:

Un leu sau o ţigară.

| BrokenArrow a răspuns (pentru Woodenpints91):

Nu stiai ca Dumnezeu foloseste doar euro? Doamne, ce fel de om esti daca nici macar atat nu sti?

| Purec a răspuns:

Vrea sa te tina treaz pana iti crapa ficatul de somn, faci ciroza si te ia mama dracului. Vrea sa te trimita in iad. Eu zic sa il injuri cand mai zice ceva

| M25M a răspuns:

Sa nu mai fii imbecil.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Cred ca vrea sa ii servesti, sa fi robul Lui, wow, daca chiar iti vorbeste, may God bless you, roaga te si intreaba L ce vrea, si spune I ca esti gata sa ii servesti.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Dumnezeu cata lucratori in vie! happy

| Bogdan_9316 a răspuns:

Amu chiar e prea de tot...
Dumnezeu a vorbit cu cei mai fideli oameni lui lui Moise, Avram...
Nu ti-a vorbi tie.
Ori ai ceva depresie (care nu mai tin minte cum se numeste e asa ca tii se pare ca tot auzi pe cineva)...

De nu eu cred ca esti posedat de Diavol. Nu stiu ce sa zic...
Dar eu nu te cred tu ceea ce spui e o minciuna. Nare cum sa vorbeasca Dumnezeu cu tine.

| Bogdan_9316 a răspuns (pentru Bosorogul):

Asta ce ai zis tu acum, aud voci eu nu prea cred ca le spune sa faca sau sa ucida.

De nu cumva el se ocupa cu spiritismul... Atunci a pus-o
Ca sa scape de spiritele rele trebuie sa arunci inclusiv toate ce tin de spiritism...

| cosmin2221 a răspuns:

Troller, dar un trolling deala varza.

| florinmarius20 a răspuns:

Vrea sa iti schimbi id ul si sa iti creezi un cont serios si sa fii om serios.happy

| Acidacetilsalicilic a răspuns:

Parerea mea ca trebuie sa consulti un psihiatru. Doar el te poate ajuta!

| CLAUDIUBRETT a răspuns:

Daca glumesti e o gluma sinistra, cred ca tu chiar nu stii cu cine te pui.

| CausingCatastrophy a răspuns (pentru CLAUDIUBRETT):

Zi bre, cu cine se pune? Cu zana maseluta?

| comandamente a răspuns:

Roaga-te si studiaza biblia.si vei afla ce vrea de la tine.

| UnicornulInvizibilRoz a răspuns:

Este un citat: "Daca tu vorbesti cu dumnezeu, atunci esti credincios. Daca dumnezeu vorbeste cu tine, atunci esti nebun."

| DaVinci29 a răspuns:

Dumnezeu iti arata Calea! Dumnezeu vrea ca micutii tai pasi de credincios obedient sa se abata de la drumul lor obisnuit, acela batatorit care duce la cea mai inutila cladire construita vreodata numita biserica si sa se indrepte catre un nou inceput! Catre o noua viata! Catre... Spitalul de Boli Psihice.

| OmulĂla a răspuns (pentru DaVinci29):

Inutilă? I don't think so.

| DaVinci29 a răspuns (pentru OmulĂla):

Oh yeah? And why not? Un loc in care se aduna toata populatia care are peste 65 de ani, pentru a se ruga unei creatii a unei minti diabolice. Inteligenta, dar diabolica. Sau poate ca nu e chiar inutila. Acolo is pot purta batranii hainele bune care miros a naftalina o data pe saptamana. Deci da, din acest punct de vedere, biserica chiar face un bine societatii. Nu vezi nici un mos duminica pe strada pana la ora 12.

| OmulĂla a răspuns (pentru DaVinci29):

Ăsta e unicul lucru ce-l înțelegi tu din biserică? Damn, biserica a fost pilonul societății foarte mult timp, motivul pentru care masele au putut fi controlate și ținute în frâu, nu prin dezbinare, ci... prin unire. Creștinismul a avut un rol benefic, iar templul acestuia a însemnat mai mult decât o clădire, un loc în care se adună bătrâni, după cum spui tu. Mă refer la conceptul de biserică, care în mod evident pășește pe trepte ascendente, întrecând cu mult o banală, simplistă generalizare dată de tine.

| DaVinci29 a răspuns (pentru OmulĂla):

Da, ai dreptate. Biserica a avut rolul de a tine in frau membrii societatii. Dar treptat au fost introduse legi, iar biserica nu si-a mai avut rostul. Degeaba spune cineva ca " biserica te invata sa nu pacatuiesti" ( sa furi, sa omori, etc). Pentru asta exista legea. Biserica intr-un fel iti "preda" legile sub forma de pilde sau tot felul de povestiri. "O ia pe cale spirituala" ar spune altii. Dar deja societatea si-a stabilit bazele si principiile dupa care functioneaza. Deci, din punctul meu de veere, in acest moment biserica e inutila.

| Mihai_George_1997 a răspuns:

Du-te si tu pe la biserica si de unde sti ca e Dumnezeu, poate e subconstientul tau si tu crezi ca e Dumnezeu deci mai dai si tu din cand in cand pe la Casa Domnului

| SimpleMeSimpleYou a răspuns:

Auzi, fratioru'?
Nu mai pune tu intrebari de genu' asta ca sa pari "cool".
1. Daca tu vorbesti cu dumnezeu, atunci esti credincios. Daca dumnezeu vorbeste cu tine, atunci esti nebun.
2. Mai bateti mult joc cu intrebari de genu' si o sa vezi ce surpriza frumoasa o sa primesti de la El.
3. Cred ca ce vrea El de la tine este sa mai trec pe la Casa Lui ca nu prea cred ca L-ai mai vizitat in ultimul timp.

| inDEADstrial a răspuns:

Dobitocule

| egyna a răspuns:

E bine sa mergi la biserica sa vb cu preotul daca esti sigur de asta.si poate ne dai si un raspuns dupa...