| Daniel323 a întrebat:

Dumnezeul bun si drept atotstiutor, omniscent bla bla de ce nu a luat atitudine impotriva sclaviei? Oamenii nu sunt egali dupa mintea lui?
Dar asa-zisul sau fiu de ce a tacut si el?
Oare nu erau decat niste simpli impostori?

10 răspunsuri:
| Irinel15123532 a răspuns:

Citeste noul testament, vei vedea parera biblica despre acest aspect. Dumnezeu nu este unul al robiei, ci unul al libertatii, al dragostei, indurarii, iertarii.

| Hutzy95 a răspuns:

Fraiere... tu crezi ca ma poti bloca pe mine pe TPU? eu am acel cont cu johny pe care l-ai ignorat pe TPU acum cateva zile.
Ce e ma rasistule? ti-am dat un mesaj si nu ti-a convenit mesajul? Esti rasist pe criterii de religie? Esti neoprotestant si te crezi mare sfant? Esti un bou care ai crezut ca imi poti da ignor pe TPU dupa ce te dai mare smecher cu mesaj ca apoi sa ma blochezi fara sa pot sa iti raspund. Te supara adevarul hiena? Esti un rasist frustrat, vrei tu sa ai mereu ultimul cuvant? Teapa, nici eu dar nici tu nu o sa avem ultimul cuvant. Neoprotestant rasist ce esti.

| fanernest123 a răspuns:

Mesajul Fiului Sau era de eliberare spirituala. Mesajul evanghelic nu vine cu indemnuri la revolutii sociale. Astea tin de oameni.

| Daniel323 explică (pentru fanernest123):

Poate nu ai citit cu atentie Evanghelia:
Luca 19:27. Iar pe acei vrajmasi ai mei, care n-au voit sa domnesc peste ei, aduceti-i aici si taiati-i in fata mea.

| Mircea08 a răspuns (pentru Daniel323):

Ceea ce scrii tu este un verset dintr-o pilda pe care Iisus a spus-o. Pilda incepe asa :
" Pe când ascultau ei aceste lucruri, Isus a mai spus o pildă, pentru că era aproape de Ierusalim, şi ei credeau că Împărăţia lui Dumnezeu are să se arate îndată.
Fapt 1.6;
12 Deci a zis: „Un om de neam mare s-a dus într-o ţară depărtată, ca să-şi ia o împărăţie, şi apoi să se întoarcă."
Deci acel "om de neam mare " a spus sa taie pe vrajmasi. Stiu ca te-ai straduit sa cauti un verset care sa para a fi o invatatura din Evanghelie, si care sa nu fie buna, pentru a lamuri pe oameni ca invatatura crestina nu este buna si ca probabil sa o asculte pe a aceluia caruia ii slujesti tu.

| Daniel323 explică (pentru Mircea08):

Corect.

| OMomOMoM a răspuns:

Dumnezeu a dat libertate la oamenii sa aleagă intra bine și rău Și la fel a dat libertate oamenii dacă vrea sa creadă in el sau nu gen au lăsat oamenii sa facă ce vrea pe pământul asta

| Daniel323 explică (pentru OMomOMoM):

Sclavilor ce libertate le-a dat?

dar daca boul impunge pe un rob, fie barbat, fie femeie, sa se dea trei sicli de argint stapanului robului, si boul sa fie ucis cu pietre. (Exod.21:32)

atunci sa iei o sula si sa-i gauresti urechea de usa, si sa-ti fie rob pentru totdeauna. Tot asa sa faci si cu roaba ta. (Deut.15:17)

Nu prin vorbe se pedepseste un rob, caci chiar daca pricepe, n-asculta. - (Prov.29:19)

Eu cred ca zeii si religiile sunt inventia unor oameni retrograzi.

| OMomOMoM a răspuns:

Tu crezi ca Dumnezeu trebuie sa facă totul pentru oameni. Oameni au creat singur aceste probleme. Daca ar fi asa cum zici tu toti ar fi buni nu ar mai exista rai/iad.Baga și tu mâna pe o carte și citește.Omul este trimis pe pământ pentru a ajunge din nou la Dumnezeu fiecare om i-a dicizii iar acele dicizii îl fac sa fie asa cum e

| Daniel323 explică (pentru OMomOMoM):

Oricum Raiul si Iadul nu exista sunt povesti imprumutate din Mithraism.
De fapt tot crestinismul este o inventie.
Tu ar trebui sa mai citesti cate ceva in afara de rahatul ala de Biblie.