anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dumnezeul crestinilor este barbat, sau femeie?

55 răspunsuri:
| TheDarkShadow a răspuns:

LOLlaughing...incearca neutrulaughing... oricum spun sincer ca nu stiu pentru ca eu sunt satanista asa cabig grin, dar din cate imi mai aduc aminte era barabt sau poate o trecut pe inverslaughing

| benny a răspuns:

Esti trait in jungla? laughing ai fost inchis in temnita pana la varsta asta sau ai pus intrebare asta din lipsa de ocupatie ca sa vezi ce raspunsuri ciudate vei primi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TheDarkShadow):

Pai, nu vezi ca astia vorbesc despre divinitate ca si cum ar fi barbat? laughing
Eu spun ca este femeie! Cine ma contrazice, cu dovezi inatacabile?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru benny):

Nu-i treaba magarului, de unde beau oile apa!

| TheDarkShadow a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine punctattongue

anonim_4396

Ce sa fac si eu... de foamewinking

tongue.ai id de mess?

| TheDarkShadow a răspuns (pentru benny):

Ba daca asa crede el care e problema ta? te doare capu? sau ai lipsa de ocupatie? na sau poate ai vrut si tu sa tastezi cateva cuvintelaughing

anonim_4396

Am, si este a mea! De ce intrebi? Vrei sa ma ceri de sot? laughing

Daca vreilaughing...hai ma.

| Raniia a răspuns:

Nu putem vorbi de organe trupesti ale lui Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este Duh.

| TheDarkShadow a răspuns (pentru Raniia):

Si care e faza?straight face

| Vladuthz a răspuns (pentru benny):

Pai dc, ca e o intrebare foarte buna, poti sa raspunzi?

| Woodenpints91 a răspuns:

Sunt bărbat...confused

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hermafrodit.
logic ar fi sa fie barbat daca el este tatal lui Isus, nu?

| benny a răspuns (pentru TheDarkShadow):

Care e problema ta daca eu vreau sa dau un raspuns la o intrebare?

| benny a răspuns (pentru Vladuthz):

Intrebare buna in ce sens
ce culoare are parul unei blonde?
ce culoare are o masina rosie?
cine a scris luceafarul de Mihai Eminescu?
dumnezeu e femeie sau barbat?
raspunde la intrebarile astea foarte bune

| Vladuthz a răspuns (pentru benny):

Dumnezeu e femeie sau barbat? Raspunde la intrebare.

Da raspunde tu ma...dai un raspuns atunci cand chiar stii raspunsul si nu aiurea...pe tine te doare adevarul ca raspunsul tau e o prostielaughing

| benny a răspuns (pentru Vladuthz):

Pai raspunde tu ca doar ai spus ca e o intrebare buna

| AlinaaAli a răspuns:

Esti cu capu

Sincer la ce raspuns ai dat tu chiar esti o prostie "LOL...incearca neutru... oricum spun sincer ca nu stiu pentru ca eu sunt satanista asa ca, dar din cate imi mai aduc aminte era barabt sau poate o trecut pe invers"
Mai m ult creier am eu in pu.a decat ai tu in cap

Cum sa nustraight face.tu nici nu ai pu ma...cat are? 4 centimetri? sau mai mica?laughing.vai samar de capu tau si de pu ta

| Raniia a răspuns (pentru TheDarkShadow):

Dumnezeu nu poate avea organe trupesti, asemenea celor omenesti, ci anumite puteri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce il raportezi pe Dumnezeu la om?

| EmaS a răspuns:

Omul a fost creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu deoarece omul este format din partea materiala (trup) si partea imateriala (suflet). Nu in sensul ca Dumnezeu ar fi avut trup. Dumnezeu este Duh. Omul a fost creat ca sa fie inocent si curat ca o fiinta rationala cu vointa capabil sa gandeasca si sa aleaga. Aceasta este o reflectare a libertatii si inteligentei lui Dumnezeu.Omul inainte de caderea lui in pacat a fost perfect, bun si avea caracterul lui Dumnezeu. De aceea si astazi cei care au experimentat nasterea din nou ei sunt transformati asemenea Domnului Isus.

| trolololo a răspuns (pentru EmaS):

E bărbat, pentru ca te adresezi cu Domnul și Tatal. Adică poate sunt eu mai tâmpit dar asa va adresați voi creștinii. Sau greșesc?

| EmaS a răspuns (pentru trolololo):

Dumnezeu este Duh! Biblia spune ca El este Tatal nostru. Iti dadeam niste versete, dar stiu ca Kronstadt face alergie la ele!

| MortemAeternum a răspuns:

In vechiul testament e un barbat dur, iar in noul testament o fetita virgina de 5 anisori.

Daca nu intarziam la prima mea intalnire acum aveam copil de seama ta asa ca du-te la satanisti tai si roaga-i sa-ti faca un blowjob. P.S ne-am intalnit noi de ma cunosti de zici ca am puta de 4 cm?