| valentin205 a întrebat:

Dumnezo o creat pamantu in 10 zile/ Asa crede voi crestinilor?
Cat de prot sa fi sa credi ca dumnezo exista. Io am auzit la scola ca dumnezo nu exista si de atunci mam convertit la ateism.
scuzati greselile de sciere ca sunt ateu deci sunt analfabet

9 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Pai parca spuneai ca ai auzit ca Dumnezeu nu exista de la unul de pe metrou. Ce sa mai credem acumhappy?

| sandra2012 a răspuns:

De ce, ateu=analfabet e pleonasm? Scuza-ma dar Dumnezeu a creat pamantul in 6 zile, iar in a 7-a zi s-a odihnit de lucrarea pe care a facut-o.

| PreaSfintitu a răspuns:

Cel mai prost troll crestin vazut de mine, lasa-te de meseria asta sclav al lui dumnezeu

| DorelSudoru a răspuns:

Du-te fa o laba, vino inapoi mai ai o icoana mai fa o laba...si tot asa
Nuu-i asa ca maria e sexi?[daca tot vreti sa ne p***im hai so dam asa]

April
| April a răspuns:

Pe langa faptul ca a creat lumea, Dumnezeu a creat si o gradina; care e foarte mare si in care incap tot felul de jivine.Ca s-au dus ori nu la scoala asta-i problema lor. Oricum, in ultima vreme nu-i de-ajuns sa ai carte, ca sa ai parte...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa isi arata iubirea crestini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maaaiii afalnabetule? si ce daca esti ateu? eu sunt crestin ca asa am auzit la biserica. daca tu ai auzit in metrou e clar.ios crestin si tu esti ateu.e indubitabil.

| Cyndrella2000 a răspuns:

Cat de prost trebuie sa fii sa crezi ca nu exista Dumnezeu...cat de prost! We! cine te-a creat! cine i-a creat pe parintii parintilor parintilor tai? cine a creat universul? cine a creat lumina intunericul bucuria si tristetea? tu ai fost macar intr-o biserica? mie una imi vine sa pang cand aud pe cineva care zice ca nu crede in Dumnezeu! sincer, sunt crestina si stiu ce inseamna Evanghelie stiu ce inseamna Prooroc si stiu ce inseamna Dumnezeu!

| Radu5555856 a răspuns:

Simt ironia din ultima fraza. Sunt curios totusi, care este scopul postarii acestei intrebari/afirmatii?