A zis dumnezeu infinit, poate ar trebui sa tii cont si de ce vrea sa zica asta. Nu un dumnezeu care vrea banii nostri, care are nevoie de catedrale si care e reprezentat de popi. 'telijentule.
Intr-adevăr omul în fața creației rămâne fără cuvinte când își da seama cat de complexa e și realizează cat de mic e în comparaţie cu Creatorul.
Come on, au Skype in spatiu.
E ca si cum ai zice ca sexul la telefon e la fel de bun ca cel normal, stii tu, 2 in pat etc.
Sau pe masa in bucatarie.
De fapt e mai bun. Si mai sigur.
In alta ordine de idei, omu' a dat-o bine, zic eu. Nu s-a referit la dumnezeul biblic pe care il tot pupa in dos Jorpalescu.
Eh, asa se mint multi ca si Einstein era religios.
Exact.
în cartea lui, Jeff Williams, The Work of His Hands, A View of God-s Creation from Space, cuprinde tocmai mărturisirea credinței lui în Mântuitorul Hristos.La fel ca și Francis .S.Collins,fost ateu, direcorul institutului Genomul Uman care a condus proiectul ce a dus la descoperirea primei hărți complete a genomului uman, în cartea sa parțial autobiografică, Limbajul lui Dumnezeu, un om de știință aduce dovezi în sprijinul credinței, exact la Dumnezeul Bibliei se referă și cred în El.
Ania e cea mai pierduta cauza de aici de la religie, clar. Jardelin ala e mic copil
Si uite asa o sa vina apocalipsa. Sau idiocracy. Cauza pierduta, dar are deja vreo 4-5-6 copchii ca, dupa cum stim, contraceptia e pacat...
Nuu, si-a pastrat partile perverse si rele de cand era atee. Ce stii tu.
Da chiar, ce stim noi. Si nici macar nu ne-am facut rugaciunea de dimineata. Pacatosh.
Cum spunea un profesor universitar de Noul Testament, profesor care e ateu, "Faith is not a matter of smarts", tradus: credinta nu depinde de inteligenta.
Da, e mai mult de respect de sine si incredere in propria persoana.
Acest fapt este dat de conștiință și voință, nu poți ajunge la iluminare și o credință adevărată și puternică fără ele.
Dumnezeu e infinit si nu ar trebui sa iti bati joc de el caci la final el isi va batea joc de tine.
Da, si iti va da o m*&e infinita fiindca el nu are inceput si nici sfarsit. Deci f*&e de dinainte de toti vecii si nu va ejacula vreodata. In concluzie, nu are nici un fiu.
frato întreabă: