A-mi pare rău pentru mama ta,
Pe mine mama ma părăsit în spital când am fost mica și ma adoptat o doamnă pe care o consider mamă.
A-mi iubesc familia.
Poti sa te barbieresti când vrei și poți sa asculți muzica când dorești.
An nou fericit
Pff ce drăguță și scumpă ești :*
Îmi pare sincer rău pentru cele întâmplate, Dumnezeu nu te o abandonat ți o oferit o 'mama care te iubește.nu cel care da naștere e mama cu cea care are grijă de copil.pot, pare se că,, dar m as simți puțin vinovat /prost
An nou fericit
Mamă adoptiva nu poate face copii și si-a dorit mult un copil.
Ma adoptat pe mine, și pentru asta ai mulțumesc mult
Eu ca mamă nu as putea sa a-mi abandonez copilul în apital
A-mi e foarte milă de copii mici și nevinovați.
Da, îmi dau seama și te înțeleg. Aia nu mai e mama... Va plăti scump pentru ce o făcut odată și odată
Adevărat,eu țin foarte mult la părinții mei. Mama ce naște nu se numește mamă dacă nu creste acel copil.
Sunt foarte fericită că sunt în siguranță datorita lui Dumnezeu, mi-a dat o familie minunată
Da, la ei mă duc din păcate ..de ce spun din păcate? Nu pot spune, povestea e lunga ..mai bine vorbesc altceva pozitiv.
O iubita mi ar trebui care sa mă iubească cu adevărat da nu am noroc pe plan amoros, mai degrabă financiar cat de cat
Înțeleg, eu m-am cunoscut cu un băiat de 18 ani luna trecută, acum sunt la el. Ma simt mult mai bine lângă el, decât acasă singura.
Tata e mecanic și mama farmacista.
Si acasă singura ma plictisesc, am mai ieșit cu prietenele la mall și prin oraș, dar nu mam simțit fericită.
Eu cu David iubitul meu ne înțelegem foarte bine, e un băiat liniștit, calm și știe sa discute cu o fată. +ca e și drăguț
Șaten cu ochi albaștri.
Sper sa ai noroc sa te cunoască o fată drăguță și cuminte, pari un bărbat respectos.
Parca te dadeai intelept in psihologie? acu cica esti doar un pustani care crede in superstitii
Am spus că am studiat puțin și aceasta chestie are legătură cu religia faci și tu niste asocieri...
Rămâne de văzut cum se v or comporta acum când sunt la greu cu mine
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: