| angelica02 a întrebat:

Dupa ce am iesit afara din biserica de la spovedit m-am facut rosie toata de ce,m-a pus parintele sa pup patrafirul,am vrut sa-i pup si mana, dar a tras-o apoi crucea si a doua oara m-a lasat, de ce m-am facut asa la fata, multumesc?

Răspuns Câştigător
| Andrei258 a răspuns:

Doamne ajuta
ati facut foarte bine ca a ti vrut sa sarutati mana preotului pentru ca din mana Sfintiei Sale deoarece prin mana Sa luauti Sfintele Taine ale Bisericii. unii parinti duhovnici/parohi se feresc sa le fie sarutata mana din smerenieconsideradu-se si Sfintiile lor ca noi supusi caderii foarte bine ca a ti vrut sa sarutati sSfanta cruce dumneavoastra v at facut rosie probabil cand a ti vazut ca parintele a tras mana
o zi binecuvantata si sa ne bucuram cu totii de Sfanta Inviere participand activ la Viata Bisericii

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pff... da de ce trebuia sa ii pupi mana? poate nici nu se spalase dupa ce a fost la baie. Mana o pupi parintilor ca ei ti au dat viata nu unui popa

| Mădă0611 a răspuns:

Ai rosit ca esti timida si popa dragut, probabil. De ce nu cautati raspunsuri logice sau nu va raspundeti sincer la intrebari? E retorica.

| aditimus a răspuns:

Te simteai nou nascuta?

| angelica02 explică:

Doamne ajuta!