Nu conteaza daca conducatorul este ateu sau religios.
Moralitatea provine din natura noastra umana!
Nu avem nevoie de "Sa nu ucizi" ca sa ne dam seama ca Nu este ok sa ucizi,doar oamenii bolnavi au nevoie de asa ceva.
Daca nu era porunca asta tu mergeai cu toporul pe strada?!
Pentru oameni ca tine,avem nevoie de o asemenea porunca.
Stalin nu te tortura,doar daca erai spion sau prizonirer de razboi,folosea arme moderne si mureai rapid, pe motive bine intemeiate.
Tine minte, era RAZBOI!
Inchizitia te tortura pana la moarte in cele mai crude si grotesti moduri, pentru ca biserica sa isi pastreze puterea si pentru ca oamenii sa fie de acord, biserica a folosit cele mai stupide scuze...
"Este nevoie de religie pentru ca oamenii buni sa comita lucruri rele"
Daca Stalin comitea crimele pentru a demonstra si sustine"Teoria evolutiei omului" atunci termenul de comparatie era acceptat. Ori Stalin nu vroia decat puterea totala, iar despre Teoria evolutiei cunostea putin mai mult decat o baba analfabeta care nici nu auzise de asa ceva. Ideologia comunista era impotriva a tuturor formelor de organizare iar in religie a lovit ca sa creeze omul de "Tip nou" cu unicul crez, comunismul.
Kira? mergem inainte.mortii trebuie lasati in vesnica lor odihna iar noi nu trebuie sa uitam, ca sa nu repetam.cred ca este suficient.parerea mea.ma dezgusta atata intoarcere in trecut cand treaba si telurile noastre nu sant acolo.iar in viitor mnu merg practic, cat de departe vrem.ramanand urmasii sa duca ceia ce incepem, ori sa abandoneze ori insuseasca ce aminitiat noi.iar ei sa mearga cum or sti fiindca noi fi-vom deja trecut.
nu te-ai mai tratat?
Cred ca tu nu citesti ce zic ateii. Ti-am mai zis, multi, ca Stalin, sau oricare alt conducator ateu nu a omorat pentru prietenul lui imaginar, ci pentru putere, e cu totul alta treaba.
Hitler fanatic religios crestin care papa il felicita si i spunea ca e un bun crestin a omorat 50 de milioane de persoane, stalin tia aparat tara nu ca voi care ati vanduto strainilor timp de 23 de ani,stalin a omorat hoti,criminali,pedofili si tot felul de tradatori, datoria lui stalin Germania nu a ocupat europa, daca o ocupa azi nu scriai tu ce vreai, scriai in germana totul si dupa tine era unu cu arma pregatit sa te ucida asa ca numai fiti rai, rusia a dat romaniei ce a pierdut dar voi mereu uitati cand omul va face un bine fara suparare va meritati soarta pacat ca traiesc si eu printre voi
Daca nu intelegi ce vor sa iti spune baietii astia, ateii sunt toti niste ingerasi. Ce conteaza ca Stalin a omorat vreo 20 milioane, a facut-o sa se simta confortabil. De vazut si ce au facut "ingerasii" la noi la Pitesti, apropo de faptul ca ateii nu au torturat pentru credinta.
Sa-i astupe cineva gura lui Ray, are ţăndărica ăsta un mare talent sa spuna idiotenii cu carul.
"stalin tia aparat tara nu ca voi care ati vanduto strainilor timp de 23 de ani, stalin a omorat hoti, criminali, pedofili si tot felul de tradatori"