După moarte vine judecata! şi fiecare în funcţie de cum şi-a trăit viaţa va ajunge alături de Dumnezeu sau va merge să plătească pentru păcatele lui în iad, unde va fi plânsul şi scrâşnirea dinţilor.
Ah, sigur, e distractiv aici sus in lumea cealalta. Sufletul se transforma intr-o alta stare.
Tu de unde ai vrea sa stim? Crezi ca a fost unul de pe TPU pana pe lumea cealalta sa vada cum e? Asa nerabdator esti?
Fiecare crede ce vrea. Poate ca se intampla exact ceea ce crezi. Nobody knows.
Realitatea e cruda dar totul depinde de tine ce vrei sa crezi in basme sau stiinta dupa mine nu exista a doua viata
Exista suflet(spirit) spun cercetatorii, oamenii de stiinta dar nu cum e descris in Biblie adica Rai sau Iad
Sunt doctori, cercetatori care toata viata lor s au daruit acestui lucru si au aflat ca exista viata dupa moarte
Sunt mii de institutii care se ocupa cu chestia asta in tarile civilizate si vine unu pe TPU si spune cu usurinta ca nu exista suflet ca a vazut nu stiu ce documentar pe discovery
Bineinteles ca ne vom continua viata in vesnicie, fiecare in locul pentru care a luptat intreaga lui viata.
gandeste-te putin, daca ar fi sa nu existe o viata viitoare, ce scop am mai avea pe acest pamnt?
totul ar fi prea scurt.
Eu cred ca nu o sa mai existam.Cred ca daca se stinge creierul se stinge tot.Ca si cum ai inchide calculatorul si l-ai scoate din priza(nu mai poate face nimic). Dar n-am murit inca ca sa stiu Ramane de vazut.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: