Daca nu esti credincios nu te impiedica nimic sa furi, sa omori, sa bei ca porcul si sa te droghezi, in afar de lege, desigur...Eu nu sunt credincios,nu pot intelege de ce un om cu un prieten imaginar este o nebunie, iar mai multi oameni cu acelasi prieten imaginar religie, unii cred in Alah, altii in Dumnezeu si cine mai stie cate chestii, ideea e ca credincios sau nu poruncile pot fi incalcate cu sau fara bagare de seama.
Nu m-am referit ca asta e scopul lui D'zeu, adica ne'a facut pe noi ca sa gresim.
Aici ai dreptate pe de alta parte noi avem o fire pacatoasa. Aici e problema ca sa putem duce la indeplinire poruncile date de Hristos trebuie sa ne luptam cu noi insine.
Ti se pare ca toata lumea NU respecta poruncile? Daca ai vazut 1 om din 100 ca nu o face, nu inseamna ca ceilalti 99 nu respecta. Inteles?
Nu respecti poruncile. Respecti unele dintre ele, cele pentru bunul simt. Acuma nu te apuci sa injuri politisti si sa omori. Nu cred nici in d'zeu nici in isus.
Pentru a respecta cele 10 porunci, trebuie sa ai foarte multa credinta, putere si vointa. ceea ce in zilele noastre nu se mai gaseste. Au disparut datorita mediului de acum. Pe vremuri nu erau atatea lucruri rele, ce au puterea de a corupe multe persoane sa faca greseli, de care nici nu stiu. Din cauza asta
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: