Si de ar fi existat vreodata giganti, nu cred ca ei sa fi avut vreo legatura cu Dumnezeu, ingeri, demoni...
Ba mai mult, nicaieri in Biblie NU este descris UN INGER din punct de vedere fizic. Si nici diavolul. Stiai asta?
Ce ai vazut tu prin poze, icoane sau picturi sunt doar inchipuiri.
In Biblie nu scrie ca Dumnezeu i-ar fi cerut lui Lucifer sa ocroteasca oamenii. Versetele prin care crestinii sustin de obicei asta sunt trase la tema, restul e o idee care apare-n Coran, nu in Biblie.
Da au existat uriasii sau nefilimii, care erau copiii nascuti de femei care au fost cu ingerii care s-au materializat in corpuri omenesti si de fapt chiar si legendele vorbesc despre astfel de personaje.
Nu o sa creada nimic.Degeaba le spui ateilor, ar trebuie Insusi Imparatul Marii, Domnul Cel Tare si Puternic, Insusi Iisus Hristos, Fiul Domnului celui Preainalt sa vina la ei.
Nu s-a gasit niciun schelet de urias. Pozele sunt false, nu se vede clar? Iar asta cu ingerii, ce mai e de zis? Chiar o sa mai credem mult timp in basmele astea? "Au cazut pe pamant" auzi Nu le-au mai functionat aripile sau ce au patit?
Sunt inexplicabile aceste dovezi, uite am gasit si eu chiar:
http://aroyking.files.wordpress.com/2010/05/giants6small.png
http://www-news.uchicago.edu/releases/photos/expedition/excavation.jpg
Chiar nu stiu ce sa mai cred, poate Biblia are dreptate, poate m-am inselat...
Intrebarea este: Alea sunt intr-adevar dovezi, sau sunt doar niste falsuri? Apoi ar mai fi una: Acele schelete gigantice, presupunand ca sunt adevarate, sustin creatia, fantasticul sustinut de Biblie?
Eu unul ma indoiesc tare de tot de existenta acelor schelete gigantice, sunt doar niste glume, o incercare a religiosilor... dar presupunand ca ele exista tot nu vad legatura dintre schelete si fantastic.
Asemenea schelete ar crea valva in lumea stiintifica...
Ma indoiesc de existenta lor, motiv pentru care am dat si link-urile.
Sunt reticent si sceptic cam cu toate "dovezile" care sustin creationismul. Nu pentru ca refuz sa ascult sau sa citesc despre aceste argumente ci pentru ca, de obicei, sunt distorsionate faptele. Daca nu as fi auzit de Muzeul Creationist care sustine ca oamenii au convietuit cu dinozaurii, distorsionand astfel faptele pentru a se plia pa basmele lor, poate as fi acordat o oare care credibilitate "dovezilor" din postarea aceasta.
Te inseli, noi ateii nu ne ascundem de adevar, noi doar adevarul il acceptam. Tu ai cercetat, ce anume? Nu ai cercetat nimic, ai vazut un schelet intr-o poza si deja ai impresia ca stii adevarul. E doar o poza, "oricine" poate face asa ceva. Nu e vina mea, e a ta, pentru ca crezi orice ti se toarna.
Cati ani ai draguta? Am impresia ca ai cam putini. Informatiile cuprinse intr-un articol trebuie sa fie verificabile, in caz contrar ele nu valoreaza nimic, sunt cu rolul de-a produce senzatie.
Oricine poate scrie un articol, dar nu oricine poate valida un adevar.
"Intrebarea este: Alea sunt intr-adevar dovezi, sau sunt doar niste falsuri? Apoi ar mai fi una: Acele schelete gigantice, presupunand ca sunt adevarate, sustin creatia, fantasticul sustinut de Biblie?"
Aş mai adăuga o întrebare:
Dacă aceste schelete într-adevăr există şi sunt reale, verificabile (ştiinţific), nu falsuri, de ce nu le vedem prin Muzee, ca cele ale dinozaurilor?
Răspunsul cred că este evident.
La fel si Odin a promis sfarsitul gigantilor de gheata. Se pare ca s-a si topit gheata de pe ei, dupa atata timp!
Nu erai satanist?
Ba da. Insa nu imi este greu sa ironizez argumentele de genul asta.
Satan-ul nostru nu prea are nimic in comun cu cel biblic.
Sunt sute de dovezi care confirma mai toate intamplariile din biblie. Si pot demonstra oracarui ateu intreg la cap bineinteles, ca pamantul are 6000 de ani iar acum 4400 de ani cu aproximatie a fost un potop care a maturat totul. Vorbesc ateii de indoctrinarea bisericii dar ei nu se gandesc ca ei sunt indoctrinati cu teoriile evolutionismului. Sa vina la mine un ateu cu varsta de 4, 5 miliarde de ani si sa imi spuna ca a fost martor la formarea pamantului.
"Sunt sute de dovezi care confirma mai toate intamplariile din biblie. Si pot demonstra oracarui ateu intreg la cap bineinteles, ca pamantul are 6000 de ani iar acum 4400 de ani cu aproximatie a fost un potop care a maturat totul."
Nici nu trebuie să fii ateu, ca să îţi dai seama că ceea ce ai afirmat sunt nişte elucubraţii.
Informează-te, mama, că nu te costă nimic.
- http://www.tpu.ro/......ermite-sa/
- http://www.tpu.ro/......n-loc-sa/_
Bun atunci fama sa cred ca noi ne tragem dintr-o supa, sau ca universul a fost creat acum 10 miliarde de ani dintr-un big bang care a aparut din absolut nimic.
Eu nu am niciun interes să te fac să înţelegi ceva. Cercetează singur. Doar, rogu-te, între timp nu dezinforma lumea.
Nu dezinformez pe nimeni. Aduc argumente solide in tot ceea ce cred asta ca sa nu mai zica toti ateii ca, Crestinii sustin fara nici un argument.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: