Tu sigur intri in rai a? ca doar esti sectanct ce naiba, acelasi biblie o aveti cu toti desi de ce ar intra uni si alti nu
Nimeni nu este sigur unde va merge, in rai sau in iad. Dar sunt niste drumuri în viata, pe care daca le urmezi te poti îndrepta spre rai sau iad. Eu te-as sfatuii sa mergi spre cel care duce in rai, ca atunci cand va veni judecata si te va intreba Dumnezeu ce ai facut cu viata pe care Ti-a daruit-o sa raspunzi spunand ca ai facut voia lui si ai mers pe calea cea dreapta a adevarului ca sa poti mosteni împaratia cerurilor.
De unde stii tu ca religia catolica te duce in iad?
Nu numai catolică. Si ortodoxa si alte religii. Si de unde stiu ca te duce in iad? Pentru ca aceste religii nu sunt conform biblie, adevarului biblic iar biblia este Cuvantul Lui Dumnezeu. De aceea nu este bine sa traiesti dupa o religie, ci dupa adevarul biblic.
Ar trebuii sa ii multumesti pentru ca te-ai nascut si traiesti nu sa-l batjocoresti. Dumnezeu sa te aduca la lumina, pentru ca esti in intuneric.
1. Cei din spitalul de nebuni, probabil ca sunt nebuni de aceea sunt acolo.
2. Eu traiesc dupa adevar, ci nu dupa o gloata de orbi care pupa moaste si se inchina la chipuri cioplite.
3. Dupa parerea mea tu esti în întuneric influentat de mass-media si de rata de atei care a crescut semnimicativ în Romania în ultimii 7-8 ani.
4. Vino la adevar, pe drumul catre rai, caci drumul pe care esti tu acum, drumul firii lumesti duce la pierzare.
5. Mai multe nu am ce sa spun, daca vrei stai în gloata de orbi care pupa moaste si incoane si doneaza banii pentru Patriarh si B.O.R ca sa isi cumpere ei Mercedes-uri si alte lucruri valoroase. Sau vino la adevarul biblic care duce catre rai.
6. Cat despre tine cred ca te încadrezi în acest verset : 2 Timotei 2:23. Fereşte-te de întrebările nebune şi nefolositoare, căci ştii că dau naştere la certuri. Nu vreau sa ma cert cu tine. Dumnezeu sa te conduca spre lumină.
Dumnezeu nu este nici un criminal. Oamenii au pierit pentru ca au iesit de sub potectia lui. Dumnezeu este bun, milos si indurator.
Adevar, rai, versete etc, etc. WOW! IN CE CATEGORIE SA TE INCADREZ?
Unde vrei.
La punctele 2 si 5 il consideri ortodox, la punctul 3, ateu, la 4, hedonist, la 6 un om neserios in chestiuni spirituale. Ai zis ca daca pui sase puncte, ceva se va nimeri.
Interpretarea ta vrea sa starneasca cearta si rautatea. De aceea nu voi raspunde provacarii.
Draga Anonimouse, vad ca aplici termenul ''tipic ortodox'' unor oameni care nu sunt ortodocsi, trei sau patru doar in comentariile de la intrebarea asta. Ce sa cred despre atata lipsa de discernamant? Ia sa vad, zici si la mine ''tipic ortodox''?
De unde stii tu ca nu sunt ortodocsi? Si chiar daca nu sunt ( desi e greu de crezut.), comportamentul lor se asemana cu unul de ortodox anume crestin fals inchinatori la idoli si pupatori de moaste. Dumnezeu sa-i aduca pe toti ortodocsii si toti care sunt in intuneric, la lumina. Cat despre preotii ortodocsi, romano -catolici si altii care promoveaza smerenia, lipsa materialiamului si ei se plimba in masini de 70.000 de euro (ex chiar Patriarhul Daniel si subalternii lui de level mai mic care se plimba in fel si fel de masini. El e level 46 si ceilalti mai mic 20, 21. ) Biserica Ortodoxa Romana nu e o religie, ci cea mai mare afacere de care profita preotii si subalternii lor. Le place sa umble in haine lungi si sa le faca lumea plecaciuni acest verset se refera la ei : Iisus le zicea: "Păziți-vă de cărturari, cărora le place sa umble in haine lungi si sa le faca lumea plecaciuni prin piete. " Marcu 12:38. Si mai am multe argumente despre religiile false care te conduc spre iad, daca le-as enumera acum nu as avea timp. Crede-ma ca toate studiile si cercetarile nu le-am facut degeaba.
Din postarile lor, de unde sa stiu, si chiar numai din postarile lor la intrebarea ta se vede clar. Faptul ca ai facut studii si cercetari nu este un argument, cel mult este ''argumentul parerii proprii'', argumentul cu cea mai mica valoare. Cine are mai multa putere ca un pastor de succes? Ii scoala pe oameni in picioare, ii aseaza la loc, enoriasii ii iarta orice pacat, daca are succes primeste sponsorizari din sudul SUA, el face o fundatie separata de biserica, si baga banii acolo, daca denominatia il da afara pentru curvie, simonie, pentru ca pastreaza bani, cu atat mai bine, banii sunt in fundatia lui, rupe biserica in doua, unii cu denominatia, pentru ceilalti inregistreaza Asociatie Religioasa.
Daca studiai mai in profunzime descopereai ca iadul nici macar nu exista si nu va exista niciodata.
Tipic ortodox, ratacit.
Dumnezeu sa te lumineze sa mergi pe calea cea drepta si sa te ajute sa ajungi in imparatie, ci nu in focul vesnic.
Dupa cum tragi concluziile se vede ca esti prost si pocait eventual, nu stiu ce e mai rau.
Tu nu esti dumnezeu sa judeci omul, esti doar in sectanct, secte fara valoare istorica
1.Nu e bine sa judeci ( jignind ) cum ai facut tu.
2. Multi dintre voi folositi termenenul de,, pocait" ca o batjocură o jignire, dar multi dintre voi nu stiti ce inseamna deaorece nu cunoasteti scripturile si adevarul. Stiti doar sa jigniti (tipc ortodox si alte religii ) pocainta înseamna din limba greaca, limba in care a fost scris Noul Testament, pentru cuvantul „pocainta" este cuvantul „metanoia„, care inseamna"minte noua„, sau mai precis: „dincolo de minte" (dincolo de mintea veche pe care a avut-o omul inainte de intoarcerea la Dumnezeu.). Cel cu adevarat pocait nu mai traieste el, ci Hristos traieste in el (Gal.2:2o), pentru ca pocainta inseamna nastere din nou, inseamna primirea vietii lui Hristos in el si primirea gandirii lui Hristos in mintea lui. Ce spune biblia despre pocainta? Uite doar cateva pasaje : Faptele Apostolilor 2 : 38 „Pocăiţi-vă", le-a zis Petru, „şi fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veţi primi darul Sfântului Duh."
Faptele Apostolilor 3 : 19 „Pocăiţi-vă, dar, şi întoarceţi-vă la Dumnezeu, pentru ca să vi se şteargă păcatele, ca să vină de la Domnul vremurile de înviorare."
Luca 24 : 47 „Şi să se propovăduiască tuturor neamurilor, în Numele Lui, pocăinţa şi iertarea păcatelor, începând din Ierusalim."
Matei 4 : 17 „De atunci încolo, Isus a început să propovăduiască şi să zică: „Pocăiţi-vă, căci Împărăţia cerurilor este aproape." Însusi Domnul Isus a zis sa ne pocaim. Deci asta este diferenta dintre un om care traieste dupa ortodoxie, romano-catolicism sau alte religii, ci nu dupa adevar. Si despre mine, sunt un om care traieste dupa adevar, adevarul biblic si nu dupa o religie sau altceva si sper sa ajungi si tu într-un final la lumina si sa scapi din intuneric.
Si cum traiesti tu dupa adevar? Fii mai explicit. Ajuti saracii? Vizitezi bolnavii? Sau doar dai din gura ca esti pocait si ca Hristos locuieste in tine?
Ti-am raspuns mai sus.
Va fi prea tarziu...
Nu exista iad asa cum il promoveaza crestinismul. A fost inventat ca sa le exploateze frica crestinilor pentru a se supune si mai mult religiei. Bazaconiile astea le sunt bagate in cap de la nastere.
Un om care nu cunoaste scripturile.
Tipic ortodox.
E satanist tipul, la propiu.
Cine?
Scripturile pot zice orice, deja este dovedit peste orice urma de indoiala ca sunt false. Doar mintea indoctrinata a crestinilor le mai mentin "vii".
McLaren.
Din păcate în aceste religii există tradiția, care este confundată adesea cu autoritatea Bibliei. Tot felul de legi și obiceiuri care nu te vor mântui. Din nefericire sunt oameni ce cred că dacă faci milostenii și mergi la biserică vei fi mântuit, ce minciună! Biblia spune altceva. La fel cu icoanele sau sfinții idoli, moaștele, rugăciunile către sfinți și acatiste pentru iertarea păcatelor, iar toate acestea sunt catalogate de majoritatea românilor creștinătate. Avem nevoie de o reformă în România!
Daca toti oamenii ar gandii la fel ca tine, am fi mult mai departe acum! Buna gandire.
OctavianDanielMaria întreabă:
recedaniel3 întreabă: