| Anonimouse25163 a întrebat:

După foarte multe studii şi cercetări, am ajuns la concluzia că Ortodoxia, Romano-Catolicismul si multe alte religii te duc în iad.

60 răspunsuri:
| Anonimouse25163 explică (pentru Ionut1492):

1. Cei din spitalul de nebuni, probabil ca sunt nebuni de aceea sunt acolo.
2. Eu traiesc dupa adevar, ci nu dupa o gloata de orbi care pupa moaste si se inchina la chipuri cioplite.
3. Dupa parerea mea tu esti în întuneric influentat de mass-media si de rata de atei care a crescut semnimicativ în Romania în ultimii 7-8 ani.
4. Vino la adevar, pe drumul catre rai, caci drumul pe care esti tu acum, drumul firii lumesti duce la pierzare.
5. Mai multe nu am ce sa spun, daca vrei stai în gloata de orbi care pupa moaste si incoane si doneaza banii pentru Patriarh si B.O.R ca sa isi cumpere ei Mercedes-uri si alte lucruri valoroase. Sau vino la adevarul biblic care duce catre rai.
6. Cat despre tine cred ca te încadrezi în acest verset : 2 Timotei 2:23. Fereşte-te de întrebările nebune şi nefolositoare, căci ştii că dau naştere la certuri. Nu vreau sa ma cert cu tine. Dumnezeu sa te conduca spre lumină.

Voia ( planul ) lui Dumnezeu a fost sa ma nasc într-o familie de oameni care urmeaza adevarul. Si sunt sigur ca Dumnezeu are un plan cu mine, si vrea sa fiu copilul lui.

Răspuns utilizator avertizat

Dumnezeu nu este nici un criminal. Oamenii au pierit pentru ca au iesit de sub potectia lui. Dumnezeu este bun, milos si indurator.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Sa-mi dai de stire atunci cand il vei intanli pe dumnezeu

| Anonimouse25163 explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Va fi prea tarziu...

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Anonimouse25163):

Adevar, rai, versete etc, etc. WOW! IN CE CATEGORIE SA TE INCADREZ?

| Anonimouse25163 explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Unde vrei.

Ai mei nu m-au îndoctrinat. Îndoctrinați sunt ortodocşii. Îsi invata copiii de mici sa pupe moaste icoane sa se inchine la chipuri cioplite etc. Asta-i Romania în care traim, o Romanie ratacita care se inchina la idoli, chipuri cioplite si alte obiceiuri pagane. În Romania trebuie facuta o reforma, oamenii trebuie adusi la lumină si sa se lase de obiceiurile pagane si sa vina la adevar. Eu am descoperit singur adevarul. În plus ai avut ghinion ca te-ai nascut într-o familie aşa zisa,, sanatoasa " tipic ortodoxa daca sunt asa ca tine si ei sunt rataciti ascunsi în întuneric la fel ca tine. Dumnezeu sa te ajute si pe tine si pe familia ta sa descoperiti adevarul si sa veniti la lumina. Daca sunteti ortodocsi sau alte religii false lasati-le si veniti la adevar la voia lui Dumnezeu traind dupa biblia. Iesiti de pe drumul întunericului rataciti si crestini doar cu numele. Îi multumesc lui Dumnezeu ca mi-a descoperit adevarul fara sa intru in alte religii pagane. Dumnezeu are un plan cu mine si vreau sa fac voia lui. Sper ca Dumnezeu sa te aduca la adevar si pe tine si pe familia ta si pe toti care traiesc dupa religii false ci nu dupa adevar. Dumnezeu sa te binecuvinteze si pe tine si pe familia ta aducându-va la adevar. Amin!

Iti garantez ca esti ratacit complet. Vino la adevar si lasa firea lumeasca. Fa voia lui Dumnezeu ca sa ai parte de Imparatia Cerurilor.

Sectant înseamna adept al unei secte religioase. Eu nu sunt adept al nici unei secte, încerc să traiesc dupa adevar si dupa voia lui Dumnezeu. În plus cred ca ar trebui să îti ceri iertare lui Dumnezeu si sa te rogi sa te ierte pentru ca l-ai jignit. Nu cred ca vrei sa se întample cu tine ce s-a întamplat si cu acesti oameni : https://www.ganduridinierusalim.com/......ulta-lume/

Dumnezeu sa te aduca la adevar si la lumina. Pentru ca esti in ratacire în întuneric. Dumnezeu si duhul sfant sa se pogoare in inima ta.

Aşa se caracterizeza oamenii ca tine : Nebunul zice în inima lui: „Nu este Dumnezeu! (Psalmul 53:1). Ratacirea ta te determina sa spui vorbe urate. Cred în adevar nu în basme. Un singur lucru iti mai zic, nu vreau sa ma cert cu tine, vrei sa vi la adevar, la lumina, la viata vesnica bine. Daca nu, ramai in ratacire, in intuneric si la paganism. Alegerea iti apartine. Fiecare va fi judecat dupa faptele lui si va da socoteala inaintea lui Dumnezeu.

Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi.
( Matei 7:1 )

Duhul rautatii sa iasa din tine. Amin!

| minrest a răspuns:

Draga Anonimouse, vad ca aplici termenul ''tipic ortodox'' unor oameni care nu sunt ortodocsi, trei sau patru doar in comentariile de la intrebarea asta. Ce sa cred despre atata lipsa de discernamant? Ia sa vad, zici si la mine ''tipic ortodox''?

| minrest a răspuns (pentru Anonimouse25163):

Asta e o tehnica Cosa Nostra, sa ii prezinti persoanei pe care vrei sa o intimidezi cazuri de nenorociri, il ameninti ca asa va pati si el, fara sa poti fi acuzat de amenintare. Tu ce ai facut, ai prezentat doar niste cazuri.

La punctele 2 si 5 il consideri ortodox, la punctul 3, ateu, la 4, hedonist, la 6 un om neserios in chestiuni spirituale. Ai zis ca daca pui sase puncte, ceva se va nimeri.

| Anonimouse25163 explică (pentru minrest):

De unde stii tu ca nu sunt ortodocsi? Si chiar daca nu sunt ( desi e greu de crezut.), comportamentul lor se asemana cu unul de ortodox anume crestin fals inchinatori la idoli si pupatori de moaste. Dumnezeu sa-i aduca pe toti ortodocsii si toti care sunt in intuneric, la lumina. Cat despre preotii ortodocsi, romano -catolici si altii care promoveaza smerenia, lipsa materialiamului si ei se plimba in masini de 70.000 de euro (ex chiar Patriarhul Daniel si subalternii lui de level mai mic care se plimba in fel si fel de masini. El e level 46 si ceilalti mai mic 20, 21. ) Biserica Ortodoxa Romana nu e o religie, ci cea mai mare afacere de care profita preotii si subalternii lor. Le place sa umble in haine lungi si sa le faca lumea plecaciuni acest verset se refera la ei : Iisus le zicea: "Păziți-vă de cărturari, cărora le place sa umble in haine lungi si sa le faca lumea plecaciuni prin piete. " Marcu 12:38. Si mai am multe argumente despre religiile false care te conduc spre iad, daca le-as enumera acum nu as avea timp. Crede-ma ca toate studiile si cercetarile nu le-am facut degeaba.

| Anonimouse25163 explică (pentru minrest):

Interpretarea ta vrea sa starneasca cearta si rautatea. De aceea nu voi raspunde provacarii.

Din postarile lor, de unde sa stiu, si chiar numai din postarile lor la intrebarea ta se vede clar. Faptul ca ai facut studii si cercetari nu este un argument, cel mult este ''argumentul parerii proprii'', argumentul cu cea mai mica valoare. Cine are mai multa putere ca un pastor de succes? Ii scoala pe oameni in picioare, ii aseaza la loc, enoriasii ii iarta orice pacat, daca are succes primeste sponsorizari din sudul SUA, el face o fundatie separata de biserica, si baga banii acolo, daca denominatia il da afara pentru curvie, simonie, pentru ca pastreaza bani, cu atat mai bine, banii sunt in fundatia lui, rupe biserica in doua, unii cu denominatia, pentru ceilalti inregistreaza Asociatie Religioasa.