| KarinaMiller a întrebat:

Dupa moarte oare vom ajunge sa fim impreuna cu oamenii pe care ii iubim, sau cu sufletul nostru pereche?

Răspuns Câştigător
| gratargratar a răspuns:

Da, iubirea va tine pe toti ce se iubesc laolalta. Dar nu este numai comuniunea cu cei pe care i-ai iubit in viata aceasta pamanteasca, ci comuniune va fi cu toti cei ce au implinit legea lui Hristos: Dupa cum s-a rugat Iisus inainte de Rastignire ca toti sa fim una, la fel cum Dumnezeu este Unul intreit in persoane.

Insa trebuie sa stii ca in cer nu se mai marita si nu se mai insoara. Ci vom fi toti ca ingerii lui Dumnezeu. Deci nu va mai exista iubire dintr-aceasta trupeasca, ci va fi o Iubire mult mai inalta. Asa incat nu-si mai va avea sens perceptia de "suflet pereche" - adica perceptia de cuplu (eu asa cred).
Deci sotii vor fi impreuna doar in masura in care s-au iubit curat unul pe altul (nu numai senzual si trupeste) si in masura in care l-au urmat pe Hristos.
Si astfel vor fi impreuna toti cei ce se iubesc unii pe altii si il iubesc pe Hristos.

Doamne ajuta!

33 răspunsuri:
| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru danut):

Acum ai dat cu,, bat-n balta. Pai cum ai ajuns la aceasta concluzie?

| danut a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Pai tu parca "citesti" Biblia sau citesti DOAR anumite pasaje? Intai citeste TOATA Biblia si apoi fa comentari dar daca tot iti dai cu betisorul peste palmute REIA primul mesaj pe care ti l-am trimis si vei vedea de unde am ajuns la aceasta concluzie.

| catanavip a răspuns (pentru Dorugar):

Care este adevarul tau draga Dorugar?