| popoBawa a întrebat:

Dupa o lunga conversatie cu cineva, acesta m-a facut sa cred ca sunt satanist.Eu nu vreau dar suna bizar.Sa va povestesc! Eu daca nu am treaba cu credinta deloc:fara post,rugaciune,ajut oameni, etc, incepe sa imi mearga din ce in ce mai bine.De fiecare data cand ma rog, post, etc am tot felul de experiente.Noaptea sunt foarte agitat, am avut de cateva ori experiente ca si cum am fost atins de o mana.Demoni incubus par sa ma viziteze de fiecare data cand ma rog.Am ajuns sa nu ma mai rog. Daca exista oameni cu adevarat spirituali rog seriozitate si vreau sa fiu ajutat.Ce trebuie sa fac ca sa continui rugaciunea si sa scap de aceste experiente:atingeri,demoni incubus, stari proaste, etc? Nu am facut in viata mea ritualuri satanice.Am discutat cu unul si el mi-a spus ca isi doreste sa simt ce simt eu si zice ca am facut ritualuri.Totusi eu nu am facut nimic din ce zice el si vreau sa scap de acestea.Cum?(

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Mădă0611 a răspuns:

Vai, m-ai scos deja de la ignore :O

Vezi? asta e problema cu crestinismul, prin asta face rau oamenilor, povestile si amenintarile cu iadul, diavoli...
Ia zi, ti-a zis cineva sau stii de undeva ca diavolul ii viziteaza si ispiteste mai des pe cei care se roaga?

| C0nstantin a răspuns (pentru Mădă0611):

Pentru toti exista un remediu. In cazul lui calmantele si cateva vizite la un cabinet specializat ar putea rezolva tot... daca nu functioneaza exista intotdeauna varianta a doua : etnobotanicele laughing)

| Mădă0611 a răspuns (pentru C0nstantin):

Neah, nici un psiholog n-o sa-l vindece. Daca ii permiti, religia te imbolnaveste in asa fel incat doar ea sa te poata "vindeca". A se observa ghilimelele.
De la etnobotanice o sa se simta posedati, idei oricum au. Ema ne-a dat intr-o zi un link cu una care era mireasa lui nenea cu coarne laughing, faza e ca aia era o drogata, heroina parca folosea. laughing

| M25M a răspuns:

Totul este in mintea ta, daca intr-adevar ai astfel de experiente mintea iti joaca feste. Creierul uman este capabil de multe, printre care sa iti induca iluzii pe care tu le crezi reale.
Din perspectiva ateista nu exista demoni, posedari etc, insa avand in vedere ca nu te ajuta aceasta, continua cu rugaciunile, poate iti va da o stare de echilibru psiho-emotional ca apoi sa nu mai ai parte de astfel de "experiente".

P.S. Nu imi retrag ceea ce am afirmat despre tine in intrebarea care a disparut miraculos, insa cum de m-ai scos de la ignore?

| dracu14 a răspuns:

Eu cred ca ce ti se intampla e din cauza autosugestiei si a mesajelor subliminale(sunt asa numitele semne masonice/ale diavolului,pe care le gasesti peste tot la tv,in videoclipuri etc,iti intra in subconstient si iti cam tulbura noptile)
iti zic o metoda simpla de a scapa,incearca sa te accepti pe tine insuti, fara sa te chinui sa te mai rogi, sa ti post, pentru ca mai mult te chinui, ai sa vezi ca totul e in mintea ta
apropo esti consumator de cafeina?

| andreiush25 a răspuns:

Totul este in mintea ta...Nu exista satan si nici demoni rai..acum o sa iti fie si mai greu sa scapi de aceste imagini deoarece ti s-au implantat practic in subconstient.
Nu trebuie sa iti faci nici o rugaciune..trebuie sa gandesti rational si sa iti dai seama ca nu exista fantome, ingeri si toate porcariile astea. Cerceateaza si ai sa vezi happy

| tudorviorel a răspuns:

Mergi la o manastire din apropierea unde locuiesti si te spovedeste.

| sylybossu25 a răspuns:

Poate doar creierul iti joaca feste. Puterea autosugestiei este foarte mare daca Tu chiar crezi asta poti sa-ti faci rau singur tongue