| AlexeHellsing a întrebat:

După voi, creștinii ortodocși, care ar fi cele mai mari virtuți cu care v-ați putea îndestula cu Harul Duhului Sfânt?
Sunt bineveniți și ateii cu comentariile lor jalnice.
Rog creștinii să-i ignore.

28 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Thunder a răspuns:

Stati, mascatilor, nu ma. scuze, fratilor, nu ma ignorati! Vreau sa stiu si eu ce e ala harul duhului sfant?

| Thunder a răspuns:

Totusi nu imi spune nimeni ce e ala harul duhului sfant? Ma faceti sa cred ca nu stiti. Of, of. Daca era Ema prin zona va dadea cu flit la toti prin cunostintele ei. Nici religiosii nu mai sunt ca alta data pe TPU. Nasoala constatare.

| Thunder a răspuns (pentru GalinaBlanca):

Eeeee, daca vii cu linkuri de pe net. Nici nu citesc ce mi-ai dat. Vreau din manutele tale sa citesc.

| Thunder a răspuns (pentru GalinaBlanca):

Ce nu ai inteles ca vreau sa citesc cuvintele tale. Daca reusesti, de exemplu, sa ma convingi cu raspunsul tau sa ma duc la slujba de duminica? UIte asa ai pierdut azi o sansa sa ajuti pe cineva ratacit. Doamne-Doamne nu cred ca e fericit.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Popa cartoafă.

| AlexeHellsing explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mă poți lămuri măcar dacă ai toate facultățiile mintale?

| DyNo a răspuns:

De ce un liber cugetator ca mine ar trebui ignorat? Ma rog deci nu sunt chiar asa de bine venit. Am inteles, nu o sa comentez nimic despre cat de ''jalnice'' sunt aceste lucruri in care credeti.

| Kaleo a răspuns (pentru DyNo):

"De ce un liber cugetator ca mine ar trebui ignorat?" Si mâțele sunt feline, nu doar tigrii și leii. Tu poți să crezi că ești Superman dacă te încântă.

"Am inteles, nu o sa comentez nimic despre cat de ''jalnice'' sunt aceste lucruri in care credeti." Mă bucur. Taci. happy

PS: De ce ai pus ghilimele la unul dintre cuvinte? Tot așa, cu păreri preluate? happy

| DyNo a răspuns (pentru Kaleo):

Alt ignorant care crede ca le stie pe toate.

| DyNo a răspuns (pentru Kaleo):

Nu ma, am pus ghilimele deoarece dupa cum vezi autorul acestui forum a considerat parerile liber cugetatorilor ''jalnice''.

Păi așa te consideram și eu. Mă bucur că recunoști singur.

L-am taxat și pe el... MĂ! Înaintea ta. happy

Later edit, ca să înțeleagă și liber cugetătorii: "înainte de a te taxa pe tine", în loc de "înaintea ta".

| DyNo a răspuns:

Da cine a zis ca batjocoresc. Nu batjocoresc pe nimeni. Si prin ''jalnic'' nu m-am referit la ceea ce crezi tu laughing ci la cu totul alte lucruri.
PS: De obicei nu prea obisnuiesc sa folosesc emoticoane de messenger pe forumuri.

| DyNo a răspuns:

Stiu dar nu m-am putut abtine.

| DyNo a răspuns:

Ce fel de greseli?

| DyNo a răspuns:

Nu gasesti nimic mai bun de zis? Nu ai decat sa ramai un ignorant.

| AlexeHellsing explică:

Te mai rog încă o dată să-l ignori.

| AlexeHellsing explică:

Foarte bine!
Luptă în continuare!

| AlexeHellsing explică:

Asta vroiam să punctez eu...

| Silviuloan a răspuns:

Mi-ai furat raspunsul!

| unbaiatanonim a răspuns:

Virtutea de a bate Crestinii cu IQ-ul sub 85.

| unbaiatanonim a răspuns:

Cine-si bate joc de limba romana nu va ramane nepedepsit.

| Kaleo a răspuns:

"Sunt bineveniți și ateii cu comentariile lor jalnice." Tu esti popă sau te faci?

| Iiulia a răspuns:

Dupa cum spune Pavel in una dintre epistolele lui, dragostea, credinta si nadejdea, acestea fiind considerate de catre Biserica Ortodoxa virtutile teologice. Mai sunt si curajul, cumpatarea, dreptatea si intelepciunea - virtutile morale.