Stati, mascatilor, nu ma. scuze, fratilor, nu ma ignorati! Vreau sa stiu si eu ce e ala harul duhului sfant?
Totusi nu imi spune nimeni ce e ala harul duhului sfant? Ma faceti sa cred ca nu stiti. Of, of. Daca era Ema prin zona va dadea cu flit la toti prin cunostintele ei. Nici religiosii nu mai sunt ca alta data pe TPU. Nasoala constatare.
Eeeee, daca vii cu linkuri de pe net. Nici nu citesc ce mi-ai dat. Vreau din manutele tale sa citesc.
Ce nu ai inteles ca vreau sa citesc cuvintele tale. Daca reusesti, de exemplu, sa ma convingi cu raspunsul tau sa ma duc la slujba de duminica? UIte asa ai pierdut azi o sansa sa ajuti pe cineva ratacit. Doamne-Doamne nu cred ca e fericit.
Mă poți lămuri măcar dacă ai toate facultățiile mintale?
De ce un liber cugetator ca mine ar trebui ignorat? Ma rog deci nu sunt chiar asa de bine venit. Am inteles, nu o sa comentez nimic despre cat de ''jalnice'' sunt aceste lucruri in care credeti.
Da cine a zis ca batjocoresc. Nu batjocoresc pe nimeni. Si prin ''jalnic'' nu m-am referit la ceea ce crezi tu ci la cu totul alte lucruri.
PS: De obicei nu prea obisnuiesc sa folosesc emoticoane de messenger pe forumuri.
"Sunt bineveniți și ateii cu comentariile lor jalnice." Tu esti popă sau te faci?
Dupa cum spune Pavel in una dintre epistolele lui, dragostea, credinta si nadejdea, acestea fiind considerate de catre Biserica Ortodoxa virtutile teologice. Mai sunt si curajul, cumpatarea, dreptatea si intelepciunea - virtutile morale.
anonim_4396 întreabă: