Dar,ce se intampla la impactul dintre particula de antimaterie si cea de materie? Si,totusi, cat de multa antimaterie gasesti in Univers? Abia au reusit oamenii sa faca vreo 0, 0000005 grame la CERN. Putem sa comparam si treaba asta cu Dumnezeu cu lipsa materii.Cenusii.Pentru ca Dumnezeu, si astia de il urmeaza, nu prea gandesc.
Antimateria nu inseamna "nimic in componenta".Ma faci sa incep a crede ca ai lacune mari in cunostinte, sau in modul in care te exprimi.
Stiu ce inseamna antimateria,este si ea alcatuita din ceva,la coliziunea dintre electron si pozitron si proton si anti-proton,daca nu ma insel,dar,orice zici tu,Dumnezeu,cel putin in anumite conceptii seamana cu antimateria: nu il putem vedea,si spre deosebire de antimaterie,putem deduce din faptul asta, corelat cu altele, ca e foarte probabil sa nu existe.Antimateria e formata din antiparticule, dar il putem foarte bine compara pe Dumnezeu cu asa ceva.
Normal,daca s-ar gasi antimaterie in banana,ar trebui sa intre in coliziune cu particulele de materie corespunzatoare,si pratic, ar trebui sa dispara banana, sau sa nu fie intreaga cand o desfac.Totusi,chiar daca se gaseste acolo, si termenul infim e prea mare pentru cantiatea de antimaterie de acolo.
Eu zic ca in situatia raspunsului tau se potriveste proverbul:daca taceai, filozof ramaneai.
Dar tu,Valeriule,cunosti intelesul fiecarei notiuni pe care o folosesti,le folosesti in perfecta cunostinta de cauza,fara sa te infierbanti in digresiuni mai obscure,nu pierzi undeva pe drum,neintentionat,nicio notiune, si niciun sens? Tare-mi pare ca tu sari in capul unora, doar ca sa faci pe desteptul sau sa pari mai doct decat esti.
Afla,ca nu o fac, chiar sunt destept.Nu stiu cum ai constatat tu ca digresiunile pe care mi le atribui sunt "obscure" si nici ca vreau sa par mai doct decat sunt? Ca sa afirmi acesta din urma constatare, fara a fi ridcol, trebuie sa cunosti cat de doct sunt in realitate.Cunosti,de unde?
Nu cunosc cat de doct/semidoct esti in realitate, dar din atitudinea ta, imi reiese ca nu esti pe cat incerci sa pari unoeri.Si,nu cred ca esti cel mai in masura, sa iti apreciezi capacitatile intelectuale.Nu ti-am caracterizat digresiunile ca obscure, te-am intrebat daca nu te lansezi niciodata in astfel de constructii. Got it? Nu pic in ridicol, fac doar presupuneri ce sper si cred ca sunt adevarate, incercand sa mentin obiectivitate.
Dece sa nu mi le apreciez. Daca nu le apreciez, nu mai am decat doua posibilitati:sa fiu indiferent fata de ele, sau sa le detest. Tu cum ai proceda, cu ale tale?
Ziceam ca nimeni nu este cel mai in masura sa isi aprecieze capacitatile-de orice fel ar fi ele-ci faptele sale ar putea avea calitatea asta.Personal,eu las timpul si lucrurile ce le fac sa aprecieze-metaforic-in ce fel ar trebui sa apreciez eu, la randu-mi capacitatile.In privinta asta, nu e rau sa asculti de cei din jurul tau, ca pot fi un etalon bun in general, in caz ca nu te inconjori de ipocriti penibili.
Asta este cea mai tare întrebare, pe care am auzit-o la rubrica asta.
Ar putea exista și următoarele ipoteze, încă ne verificate științific.
Din materie extraordinară de tip divinic.
Materia divinică-- din care este făcut Dumnezeu -- este forma de organizare superioară a materiilor extraordinare de tip suflet.
Despre materiile extraordinare, încă nu există informații științifice.
Dacă un număr complex se poate scrie de forma :
z= x +y*i
am putea generaliza și conceptul de materie de forma :
Mt= Mc + j * Me
Materia totală fiind formată din Materiile cunoscute și niște materii extraordinare.
Între materiile extraordinare, ar putea să fie și materiile de tip suflet.
Cred că te-am lămurit!
Continuare
Dacă materia divinică, în totalitatea sa, este o mulțime strict vidă, atunci înseamnă că în realitate, nu există nici un Dumnezeu.
Modul de organizare al materiei divinice, modul de a circula informația la nivelul acestui tip de materie și ce alte ființe sau obiecte mai au în compunerea lor cuante de materie divinică, depinde încă de modelul filozofic propus, că aceste ipoteze încă nu au fost validate / verificate științific.
În etapa actuală Dumnezeu este înțeles încă ca un obiect ideatic, existența sau non existența sa, nefiind confirmată științific.
Tu din ce eşti făcut?
Din 2 parinti
Bati campii sau este mason tehnolog-cercetator? Citeste si tu!
http://norskline.wordpress.com/
Karinakari99 întreabă:
kaynmaincallme întreabă: