| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

E adevarat ca apocalipsa va veni pe pamant numai atunci cand oamenii vor renunta la religie?

39 răspunsuri:
| Delmo_Catalin_1984 a răspuns (pentru 6684464):

Mi se rupe de banuielile tale laughing
Sunt inca un ignorant care te ignora!

| 6684464 a răspuns (pentru Steregoi):

Nu conteaza, ei il batjocoreau de Dumnezeu(si inca ce Dumnezeu...).
Ai uitat ce s-a intamplat cu copiii de la Betel? Ei nici macar nu aveau un scop, doar faceau, cum am spune azi, "misto'".

| Steregoi a răspuns (pentru 6684464):

Da, asa este. Cand omul e amarat si nefericit si nu poate rade cauta o modalitate de a putea rade si se apuca si face misto batjocoreste ia in ras face bancuri glume filme comedii ca sa mai detensioneze muschii faciali. happy Doar prin ras sunt incordati sau pusi in functiune toti muschii faciali. rolling on the floor

| 6684464 a răspuns (pentru Steregoi):

Nu stiu daca asta este motivul pentru care radem...

| Steregoi a răspuns (pentru 6684464):

Vorbeam despre motivul pentru care unii fac misto. Majoritatea rad de revelion doar pentru a pune muschii faciali in functiune desi sunt nefericiti si stiu ca ii asteapta moartea vesnica.

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru RAY):

Apocalipsa va veni cand prostia si comunitatea LGBT va fi in floare exact cum se intaampla in tariile dezvoltate ale lumii Occidentul, SUA "Dumnezeu a fost ucis de Occident".

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru Csander):

-Apocalipsa va veni cand prostia si comunitatea LGBT va fi in floare exact cum se intaampla in tariile dezvoltate ale lumii Occidentul, SUA "Dumnezeu a fost ucis de Occident".-

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru mentholinks):

-Apocalipsa va veni cand prostia si comunitatea LGBT va fi in floare exact cum se intaampla in tariile dezvoltate ale lumii Occidentul, SUA "Dumnezeu a fost ucis de Occident".--

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru chuckmanson):

Apocalipsa va veni cand prostia si comunitatea LGBT va fi in floare exact cum se intaampla in tariile dezvoltate ale lumii Occidentul.