Troll. Chiar ieri am dat peste o pagina de fb cu numele asta si m-am lamurit ce si cum cu adminul/adminii. Anyway, raspunsul e da, primii o sa fie oamenii paiangan.
Da ce suntem caini sa nu ne pierdem sa putem fi gasiti, este o mare prostie ce intrebi, nu te mai lua dupa toate nebuniile
Al III-lea ochi a lui Big-Brother nu doarme niciodata te vegheaza madafaca.
Da, se va impune in prima etapa tuturor crestinilor inversunati sa devina pastafarieni si sa creada in bunatatea Monstrului de Spaghetti.
Ah scuze, scriam ce visam!
De unde le mai scoateti si pe astea nu stiu . Nu inteleg ce va pasa asa de mult de Illuminati, baietilor, daca este sa murim, o sa murim. Daca ei exista, noi ce putem face in privinta asta? Daca acum avem o viata frumoasa, de ce sa ne ingrijoram pe teme din astea?
Cel mai probabil nu se va intampla asta, ca sa raspund concret la intrebare
Nu, cam exagerezi. Chiar daca exista sau nu, noi, restul oamenilor nu suntem chiar atat de idioti in cat sa ne lasam copiii sa fie injectati cu cipuri. Pentru a fi urmariti? Ce poate face un nou-nascut? Un plan supraomenesc impotriva lor? Daca prin absurd s-ar intampla asta iti dai seama ca va fi o intreaga revolutie in privinta asta.
De unde ai mai scos si tarasania asta? Ei oricum ne conduc prin toate porcariile pe care le mancam, mancare care nu e mancare, fast-food, stai 8 ore la munca pentru nimic. Asta e conducerea.
Nu inteleg de ce te consumi, ei daca vor sa ne conduca, o sa ne conduca, incearca sa vezi partea plina a paharului: familia, loc de munca stabil etc.
Împlinirea planurilor Illuminati va însemna începutul sfarsitului lumii.Si daca ai citit Apocalipsa din Biblie nimeni cu excepția lui Dumnezeu nu va sti când va veni sfarsitul.Deci nu iti fa griji, Noua ordine Mondiala nu se va instala in decembrie ci atunci când niciunul dintre noi nu ne vom astepta.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: