E adevarat ca fetele pocaite dar si baietii refuza sa intretina relatii sexuale in afara casatoriei ca e pacat.Nu se casatoresc neaparat la 17 /19 ani ci cand aleg fiecare sa o faca.Noi ne/am casatorit la 23 si 24 de ani si eram vigini amandoi.
Nu de asta se căsătoresc asa, devreme. Si nu toate se căsătoresc așa, am verișoare care au 24, 26, 28 de ani si nu sunt căsătorite. Se casatoresc când gasesc persoana potrivita si cand e voia Domnului să se căsătorească.
Cat despre ultima intrebare, da, logic că e păcat.
Pai si daca voia domnului e sa ramana virgine toata viata?
Hmm nu prea cred ca se intampla, doar daca nu se căsătoresc
acum sigur, poate mai sunt si care rămân dar nu stiu
de obicei dacă se casatoresc, vor si copii, deci nu raman, iti dai seama
Daca nu se casatoresc sigur e voia Domnului sa ramana virgine toata viata.
La biserica la care merg nu am văzut cupluri chiar așa tinere, în primul rând trebuie să fie stabili dpdv financiar pentru a putea întreține o familie. Se căsătoresc cam după 22-23, poate chiar mai târziu, după voia Domnului. Am văzut fete care se căsătoresc la 22, dar și fete singure la 30 (care își doresc să se căsătorească, dar nu au găsit persoana potrivită).
Ce-i drept, după ce își cunosc partenerul, nu așteaptă foarte mult până se căsătoresc, în general fac nunta în 1-2 ani, iar ispita păcatului sexual este un motiv pentru care nu stau mai mult, dar când găsești persoana potrivită, nu are rost să tragi de timp.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: