| traficantdenume a întrebat:

E adevarat ca oamenii de stiinta sunt considerati fii satanei? Daca da, va rog sa-mi explicati.

11 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu este adevarat.Sunt multi oameni de stiinta si crestini in acelasi timp. http://www.zodiace.ro/ajutor_biblic/stiinta_si_biblia/index.html

| Andrei7520152 a răspuns:

E adevarat. big grin sfatul meu e sa rupi orice legatura cu satana si fii lui, adica sa renunti la toate inventiile facute de oameni de stiinta, adica televizor, calculator, playstation, mp3player, medicamente, vaccinuri, masini, etc etc etc. sunt inventi diavolesti laughing laughing dar ema ridica o intrebare buna. nu fiecare om de stiinta e satanist, doar cei care nu sunt crestini, adica vreo 90% confused

Răspuns utilizator avertizat
| dius a răspuns:

Religia este o forma de manipulare deaceia unii preoti spun ca oamenii de stiinta sunt fii lui lucifer(aducatorul de lumina)

| OctoberandApril a răspuns (pentru dius):

Care preoti?

| dius a răspuns (pentru OctoberandApril):

Tu cu cati preoti ai discutat despre stiinta si lucifer? ....si de obicei cei de la sate sau calugarii

Răspuns utilizator avertizat
| Silviuloan a răspuns:

Pai eu nu stiu ce sa spun Dumnezeu este Alfa si Omega (inceputul si sfarsitul)

| Silviuloan a răspuns:

Da ce tu esti sefu lor? agiuta 666 laughing =
))

| richarddawkins a răspuns:

Da este adevarat ca sunt numiti fii satanei de catre obsedati religiosi dar tot ei se folosesc de tehnologia monderna, cand e vorba de o operatie apeleaza tot la fii sataneii

| Florisa a răspuns:

Dumnezeu a ales lucrurile mici sa le faca de rusine pe cele mari.
Nu conteaza ce cred ei ca noi oamenii nu gandim nici cu jumatate din creier si nu stim, mereu vom zice aproximativ, si mereu apare altu sa stie mai multe, nu te lua dupa oamenii de stiinta, daca nu stii ceva apeleaza la Dumnezeu si vei afla totul