La ce sodomii sunt în ziua de astăzi, violuri, crime, discriminări etc, asta ar însemna să fie tot pământul inundat și să nu mai rămână deloc uscat (bucata de pământ). Din contra, eu cred că Dumnezeu pedepsește prin secetă, războaie etc. De exemplu, uită-te la atribuțiile călăreților apocalipsei. Deci nu cred că este adevărat așa ceva, ce ai spus tu sau alții.
Iar cand Ploua si e soare, Satana isi bate nevasta.
Este total ilogic ceea ce spui. Nu are legatura deloc cu ceea ce am comentat eu. Cand nu ai ce face, comentezi asa sa pierzi timpul...
Este o zicala din popor fara misto.
Bine, dar are legatura cu comentariul meu? Esti cumva ateu sau nu, ca eu cred ca esti?
Normal ca sunt. Sunt critic de fel. Nu cred Nimic pana nu vad dovada cu ochii mei, sau nu se poate explica mecanismul formarii teoriei respective.
Atunci daca nu crezi, incearca sa dai de chestia repectiva, nu mai incepe cu teoriile si cu stiinta, cauta tu personal. Sper ca sti despre ce vorbesc.
Ploaia e o binecuvântare de la Dumnezeu. Iata ce zice psalmul 65/9-13:"Tu cercetezi pământul si-i dai belsug, il umpli de bogății,si de râuri dumnezeiești pline cu apa
Tu le dai grau,pe care iată cum il faci sa rodească:
ii uzi brazdele, ii sfărâmi bulgării, il moi cu ploaia, si-i binecuvântezi răsadul.
Încununezi anul cu bunătățile Tale, si pașii Tai varsă belșugul.
Câmpiile pustiei sunt adăpate, si dealurile sunt încinse cu veselie.
Pășunile se acoperă de oi si văile se îmbrăca cu grau: toate striga de bucurie si canta."
Eu cunosc preoți care in timp de seceta fac slujbe pentru ca Dumnezeu sa dea ploaie.Ar fi culmea prin acest ritual de fapt sa -i ceara lui Dumnezeu sa plângă pentru păcatele noastre!
Nu este adevarat. Dar este o comparatie frumoasa, probabil acesta a fost scopul, de o ilustratie pusa cu scopul de cercetare personala.
Da, cu siguranță ploaia este rezultatul tristeții unei creaturi mitologice. Doar nu o fi parte dintr-un ciclu natural perfect explicabil științific și care a fost observat de mii și mii de ori, doamne ferește. Știință, logică, dovezi empirice, nu știu de-astea
Atunci tu personal, de ce mai pui intrebari despre religie, despre existenta lui Dumnezeu, daca nu crezi in asa ceva? Mie mi se pare ca ai chef de luat la misto, atata tot.
Nu, Dumnezeu are multe motive sa planga din cauza pacatelor noastre dar conform teoriei tale, daca orice om ar fi credincops si supus Lui Dumnezeu atunci am muri de foame si sete.
AnOnIm20202020 întreabă:
anonim_4396 întreabă: