Biblia este ca o farmacie: daca iti iei medicamentul corect, te lecuiesti, iar daca iti iei medicamentul gresit te poti imbolnavi mai rau. Adica e bine sa citesti Biblia, dar cu mare atentie. Te-as sfatui sa o cercetezi cu atentie si sa ai grija sa intelegi ceea ce citesti si sa te interesezi de talmacirile ei sau sa intrebi o persoana care o intelege bine pentru a nu te sminti, daca ceva nu iti este clar.Da, am simtit, simt si sper ca voi simti in continuare aceasta nevoie(sau mai corect-dorinta) de a citi Biblia.
Bravo tie, spor la citit.
Nu, nu am simtit nevoia sa fac asta, si nici nu o voi simti vreodata.
Studiul Scripturii, pregateste pe om pentru Imparatia Lui Dumnezeu, insa pana la acest punct, cunoasterea Scripturii, fereste pe om de multe probleme, cum ar fi : amagiri, erezii, probleme de natura fizica, de natura spirituala, insa cel mai important, cunoasterea scripturilor, pregateste pe cel ce o studiaza de evenimentele care vor avea loc pe pamant in curand.
Fiecare om va fi testat, fiecaruia ii va fi testata credinta, iar cei care nu sunt bine inradacinati in cunoasterea scripturii, vor fi amagiti.
Da am citit o dar mi.a plăcut foarte mult partea când povestea Moise cand ne.a creat Dumnezeu cand a creat stelele soarele cerul și pământul adică partea de început și Evangheliile mi.au plăcut dar cel mai mult m-a impresionat Apocalipsa și mi.a dat de gândit.
Nup.
Citește o carte de evoluție mai bine ca și "The Ancestor's Tale" sau "Originea speciilor".
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: