Deci "predarea" tolerantei este rea, iar "predarea" asa zisului-fapt ca homosexualitatea este o boala care trebuie "eradicata" este buna.
Mi-e scarba.
Asta nu are nici o legătură cu ateismul. E putin deplasat ce fac ei, dar in fine, e alegerea lor.
Probabil vor sa le spuna copiilor ca a fie gay e normal pentru acei oameni si ca nu trebuie batjocoriti sau marginalizati.
Dupa cum afirma si ala de a scris articolul actiunea este menita sa ajute copiii sa inteleaga faptul ca exista homosexuali, si ce sunt ei, si ca trebuie priviti la fel ca heterosexualii.
Cu alte cuvinte invata copiii sa nu discrimineze oamenii din cauza orientarii sexuale. Lucru foarte corect dealtfel.
Ce are ateisumul cu cacatu asta fata mea?)) ateismul nu ne da libertate ci minte sunt oameni pe pamantul asta care fac bine nu doar pentru ca vor fi rasplatiti de "d-zeu", mos craciun a maturilor" si pentru a se simti ei bine Crezi ca toti homosexuali sunt ateei pfff te inseli.
În lume, începând cu ţările civilizate, se lucrează la schimbarea mentalităţii, la formarea comunităţilor mai tolerante, mai evoluate, mai neprinse în Evul Mediu, la eliminarea oricărei discriminări, care poate apărea în cazul copiilor cu părinţi de acelaşi sex...şi în general la eliminarea homofobiei şi sexismului.
Nu înţeleg care e problema ta, Jardelin, şi a restului de fanatici religioşi cu aceleaşi percepţii.
Paranoia, îndoctrinarea religioasă, ura, ignoranţa şi intoleranţa vă fac să vedeţi ceva rău în lucrurile pozitive şi să fiţi personaje negative în toată poveste.
Copiii pot fi mult mai inteligenţi şi deschişi la minte, decât îşi imaginează unii.
http://youtu.be/8TJxnYgP6D8
De-a lungul timpului, am eliminat sclavia (biblică), misoginismul (biblic), căsătoriile forţate (biblice)...era şi cazul să ajungem la homofobie şi încălcarea drepturilor de om ale LGBT, nu crezi?
Serios? Te pomenesti ca lesbinele, homalaii, bisexualii si transexualii or fi de o pioşenie similară cu sfinţenia!
Si daca nu sunt de-ai vostri inseamna ca automat noi ii sustinem?
ATEU esti cand NU CREZI IN VREO FIINTA DIVINA, nu cand sustii homosexualitatea, nu are absolut nici o treaba.
Nu se poate tolera orice. Toleranţa trebuie să aibă o limită.
Domnul Isus Cristos a spus că, decât să smintească cineva un copil (adică decât să-l facă să păcătuiască), mai bine i s-ar lega celui care sminteşte (corupe) copilul o piatră de moară şi ar fi aruncat în mare.
Relaţiile între persoane de acelaşi sex sunt nefireşti, constituie o devianţă sexuală dobândită (şi în dicţionare sunt definite astfel) şi sunt păcate.
Persoanele homosexuale trebuie să facă pocăinţă pentru păcatul homosexualităţii şi pentru orice alt păcat, pentru a primi iertare.
Multe persoane homosexuale chiar au reuşit să se vindece, au devenit normale (heterosexuale) şi şi-au întemeiat familii. Sunt atâtea mărturii concrete ale lor. Iar persoanele care, deşi s-au străduit în mod sincer şi serios să se vindece, tot nu s-au putut vindeca, trebuie să-şi poarte cu răbdare crucea abstinenţei de la relaţii sexuale. Există numai două căi cinstite: ori relaţii în căsătorie între un bărbat şi o femeie, ori abstinenţa. Este demonstrat că abstinenţa nu este imposibilă şi nici nu este dăunătoare sănătăţii.
Persoanele homosexuale nu sunt discriminate. Au dreptul la viaţă, dreptul la muncă, dreptul de a fi trataţi cu respect şi iubire de semeni. Dar să nu-şi expună păcatul în public prin parade gay sau altfel şi să nu ceară mai mult decât li se cuvine! A legaliza uniunile lor nefireşti ar fi deja mult prea mult!
Relaţiile între persoane de acelaşi sex sunt fapte împotriva firii (nefireşti). Anormalitatea relaţiilor homosexuale e foarte clară din însăşi faptul că suntem creaţi bărbat şi femeie şi din faptul că numai prin relaţiile dintre bărbat şi femeie vin copiii pe lume, nicidecum prin relaţii între persoane de acelaşi sex!
Aşa-zisele „căsătorii" sau uniuni între persoane de acelaşi sex nu trebuie nicidecum legalizate din cel puţin cinci motive: sunt păcate, sunt împotriva firii, sunt un atentat grav la familie, sunt nerodnice (nu-şi ating scopul naşterii de copii), iar copiii adoptaţi de aceste cupluri e clar că ar deveni şi ei homosexuali!
De asemenea, afişarea publică a acestor devianţe nu trebuie acceptată de lege, pentru că înseamnă scandal public, exemplu rău în primul rând pentru copii!
Recomand un site despre speranţă şi vindecare pentru homosexuali. Informaţiile prezentate provin din comunitatea ştiinţifică internaţională, autorii materialelor fiind psihologi, psihiatri şi cercetători. Site-ul conţine şi mărturii ale unor foşti homosexuali:
http://www.homosexualitate.ro
În legatura cu aceasta, foarte interesant este şi site-ul
http://www.profamilia.ro/cateheza.asp?catehezediverse=z17
Recomand şi site-ul
http://www.narth.com/docs/okay-rom.html
Pe acest site găsiţi mărturia unei foste lesbiene. A renunţat la homosexualitate şi acum participă la Întâlnirea Anuală a Foştilor Homosexuali de la Washington.
Recomand şi un articol interesant: FIAMC despre vindecarea homosexualităţii
http://www.catholica.ro/2011/06/09/fiamc-despre-vindecarea-homosexualitatii
Recomand şi un blog foarte interesant:
http://www.cezar-iasi.blogspot.ro
Blogul conţine: înregistrări video cu miracole, videoclipuri, filme documentare, legături cu numeroase site-uri foarte interesante, posturi TV şi de radio on-line, cărţi care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator), articole foarte interesante. Vă recomand să studiaţi blogul şi să-l trimiteţi mai departe, ca să folosească şi altora.
Recomand şi documentarul Minuni Euharistice (subtitrat în română) - Un documentar foarte interesant despre minuni şi prezenţa reală a Domnului Isus Cristos în Euharistie confirmată şi de investigaţiile ştiinţifice. Vizionaţi accesând linkul următor şi trimiteţi-l mai departe:
http://www.youtube.com/watch?v=6FsZVatSrUw&feature=youtu.be
Imi place cum crestinii se prezinta tot timpul ca fiind atat de toleranti, si-l dau exemplu pe Isus de multe ori, dar cand e vorba de homosexuali isi arata adevarata lor fata. Unde e toleranta voastra? In biblie scrie ca homosexualii ar trebui ucisi. Asta ati vrea sa faceti? Eu v-as propune sa ascultati de biblie pana la capat, si sa treceti la fapte, ca sa aiba in sfarsit lumea asta sansa sa va vada asa cum sunteti cu adevarat, si nu cum va prefaceti ca sunteti.
De rastalmecesti? O persoana daca nu e toleranta si nu-si "arata suportul" nu inseamna ca e homofob. Mai sint niste categorii intermediare. Este si cazul meu. Si invers, cineva are nu e homofob nu inseamna ca e de o toleranta ingereasca fata de LGBT.
Deci, un om se poate situa si intr-o categorie intermediara in care sa nu faca elogiul LGBT si in acelasi timp sa nu fie nici homofob adica sa nu-i urasca pe "curcubei" si sa-i considere oameni care au suflet, sentimente, probleme de viata, platesc taxe, etc., etc.
Hai sa te lamuresc cum sta treaba cu homosexualitatea. Orientarea sexuala NU TI-O ALEGI. Daca ti-ai putea-o alege, asta ar implica faptul ca animalele (care da, sunt homosexuale o parte din ele, homosexualitatea in animale se intalneste la cam toate speciile posibile) pot alege, ceea ce ne duce la faptul ca ele pot gandi. Nu cumva omul era singura entitate pe care maretul Dumnezeu a inzestrat-o cu "minte"?
Plus ca persoanele care "renunta" la homosexualitate se supun la un chin si la o abstinenta de neimaginat, acest lucru distrugandu-i psihic, deoarece PENTRU EI nu este firect sa fie heterosexuali. Asa s-au nascut ei, pur si simplu. Dumnezeu este cumva o entiate asa de cruda incat sa-i creeze pe ei intr-un fel, astfel incat sa-i chinuie dupa? Probabil, dupa cate legi dezaxate, inutile si inimaginabil de cretine a dat.
Si da, persoanele homosexuale sunt discriminate de societate. Societate construita pe credinte si mentalitati crestineti.
"Aşa-zisele „căsătorii" sau uniuni între persoane de acelaşi sex nu trebuie nicidecum legalizate din cel puţin cinci motive: sunt păcate, sunt împotriva firii, sunt un atentat grav la familie, sunt nerodnice (nu-şi ating scopul naşterii de copii), iar copiii adoptaţi de aceste cupluri e clar că ar deveni şi ei homosexuali!"
Unu: Scopul casatoriei (Mai ales cea laica) nu are nicidecum scopul procreeri, ci scopul unificarii in societate a doi indivizi. Doi, nu ai nici o dovada ca ar fi impotriva firii, deoarece "firea" definita de credinciosi in general este o abordare subiectiva si desigur alterata a normalitatii, un termen extrem de relativ si de abstract. Trei, nu sunt un atentat grav impotriva familiei deoarece nu afecteaza in nici un fel vreo familie (mai putin probabil pe familiile frustrate care sufera grav de homofobie, care este definita ca fiind irationala, deci da, impotriva firii - Science, b***h!). Patru, pacatul nu este definit in constitutie, este doar un termen menit pentru a infiripa frica in psihicul celor care sunt dispusi sa creada in asemenea aberatii. Si desigur, cinci, copiii crescuti de parinti homosexali NU VOR FI AFECTATI DE ASTA (din punct de vedere al orientarii sexuale); acei copii vor avea orientarea sexuala "primita la nastere", si vor invata sa fie mai toleranti, si ca sa pun un plus, vor invata sa se comporte mai bine, deoarece persoanele homosexuale par mai sensibile si mai dispuse la adaptare.
"De asemenea, afişarea publică a acestor devianţe nu trebuie acceptată de lege, pentru că înseamnă scandal public, exemplu rău în primul rând pentru copii!"
Legea inainte nu accepta "ereticii", altfel zis ateii. Si uite, daca nu existau acestia, acum inca bateai cu scandura-n butucul de langa biserica, unde-ti canta popa printre pungile de galbeni.
Si cel mai, CEL MAI IMPORTANT, Iisus nu a zis ABSOLUT NIMIC DESPRE HOMOSEXUALI; promova toleranta, dragostea de aproape si pacea. Nimic din aceste trei virtuti nu se pot intalni in ceea ce ai scris tu. Imi pare rau sa-ti zis, dar am impresia ca Iisus (daca exista) isi da pumni in cap cand vede asemenea scarbe pe pamantul acesta, care nu pot sa-si dea seama ca lumea poate trai in armonie, dragoste si pace numai prin toleranta si empatie.
Acestea fiind zise, esti un adevarat crestin care vrea binele semenilor? Verdictul meu este ca nu.
Ateismul e legat de credinta in existenta lui dumnezeu sau a oricarui alt zeu. a-theos inseamna fara dumnezeu.
Ateismul nu sustine musai homosexualitatea cum nici toti credinciosii nu o condamna, iti reamintesc ca sunt biserici catolice care oficiaza deja casatorii intre persoane de acelasi sex, asta fara a face vreo discutie legata de ideea daca e potrivit sau nu sa faci un astfel de pas in cadrul unei religii care la baza condamna oricum homosexualitatea indiferent de considerentele personale ale unora sau altor credinciosi.
In plus manifestarile excesive sunt excesive indiferent daca e vorba de asa ceva, de paradele gay cu tot felul de vestminte colorate sau fara vestminte sau ca e vorba de vreo manifestare anti-homosexualitate, unele din ele violente verbal si fizic spre deosebire de calmul si veselia celorlalte.
ateii pregatesc un viitor sau ar dori un viitor in care sa putem elimina violenta pe baze religioase si sa promovam toleranta in limitele unui bun simt desigur.
Facand o comparatie am putea pune intrebarea ce e mai rau? homosexuali defiland pe strada intr-o parada sau enoriasi care abuzeaza de Desdemona in biserica sau femei care-si omoara soacrele si apoi decapiteaza cainele din ograda? Nu stiu zau.
Draga, hai sa-ti spun ceva! Da, iti dau dreptate, LGBT sint oameni de-ai nostri, platitori de taxe ca si noi. Dar, tu stii la fel ca mine ca exista o limita. Intrebarea e pina unde coboara limita asta cu copii? Cit de sanatos este pentru dezvoltarea normala a copiilor ca ei sa aiba contact cu aceste practici sexuale inca de la 8, 9 10 ani? Cum vor percepe ei starea de normalitate?
As comenta totusi si articolul in sine si o parte din titlu - planul illuminati de a distruge familia.
Ohoooo care familie monser? Pana una alta sper ca avem putin creier, macar asa de-o salata de idei logice.
- oamenii se nasc fie heterosexuali fie homosexuali. DACA se invata ceva pe parcurs, un heterosexual devine CEL MULT bisexual, si asta de cele mai multe ori experimental si nu definitiv
- homosexualilor nu li se permite deocamdata in mod legal sa formeze familii in foarte multe tari din lume. deci cine si cum sa distruga familia?
- sa zicem ca li s-ar permite. cum sa distruga familia daca mult mai multi oameni se nasc heterosexuali si ei vor forma familii daca si cand vor dori indiferent de altii cu alte preferinte sexuale
- heterosexualli se ocupa bine mersi de distrugerea familiilor din momentul in care a aparut libertinajul sexual determinat de modernizarea societatii, adica mai exact renuntarea la regimurile totalitare care controlau individul. Fara nici o legatura cu homosexualii ci cu dorinta din ce in ce mai mare de libertate sexuala si de exprimare.
Cred ca un copil trebuie educat in sensul tolerantei si intelegerii ca oamenii cu alte preferinte sexuale decat ei nu ii afecteaza si nu trebuie sa-i urasca. Daca aceasta manifestare/parada e un abuz sau o metoda de promovare a tolerantei e discutabil si nu se poate determina fara a afla varsta copiilor si mai ales natura paradei. Daca n-au asistat la adulti imbracati nepotrivit marsand alaturi de ei atunci nu vad unde e abuzul.
Copiii nu au contact cu practicile sexuale (nici homosexuale, nici heterosexuale, nu de la aceste vârste şi nu în spaţii publice), ci cu adevărul incontestabil că în această lume există oameni dintre cei mai diverşi, care merită să fie trataţi cu acelaşi respect ca şi restul, că diferit nu înseamnă rău/anormal, că există cupluri/familii formate din oameni de acelaşi sex şi, dacă asta îi face fericiţi, e ok.
Tu când ai vrea să i se formeze unui copil o mentalitate sănătoasă, nehomofobă, nexenofobă, nesexistă... începând de la 18 ani, când o are deja (aproape) formată?
Să înţeleg că, după tine (şi după popi, pastori...), îndoctrinarea religioasă - care este cu adevărat nocivă - e ok să se facă încă dinainte ca săracul copil să poată înţelege, vorbi, iar promovarea non-discriminării, diversităţii, toleranţei, drepturilor de om egale...este, dintr-un motiv pentru mine de neînţeles, ceva extrem de rău?
Să fim serioşi! Exageraţi şi dramatizaţi fantastic.
De asta, doamnelor si domnilor, Romania nu va fi o tara civilizata prea curand.
Stai putin. Parca si dumnezeu dadea libertate omului. Oamenii au dreptul sa traiasca, sa iubeasca pe cine vor, asa cum voi aveti dreptul sa aveti prieteni imaginari, asa ca e de bun simt sa respecti drepturile altora, daca iti convin ale tale.
"Copiii nu au contact cu practicile sexuale (nici homosexuale, nici heterosexuale, nu de la aceste vârste şi nu în spaţii publice)"
De acord, nici eu nu m-am gindit la contact vizual sau de alta natura. Eu m-am referit la contactul cu ideea de homosexualitate, lesbianism, etc. Daca el, copilul, aproape pina la acea virsta stie ca pe el il aduce barza, cum sa inteleaga el ca barbatii (adica tatii) si-o trag in dos iar ca unii isi taie... si-si fac o gaura ca mamicile! Mi-e mi se pare aberant! In loc sa trimita copii sa inalte zmee, sa zburde prin cimpii si văi, ii trimit la parade gay, chipurile pentru toleranta!
Tu citesti prostiile astea? Ce legatura are Iluminati cu ateismul, cand iluminati sunt conform "traditiei" sunt satanisti ce lucreaza cu forte demonice.
Illuminati nu este o grupare ateista.
Mie imi pare aberant oricum, chiar daca era un mars pentru drepturile heterosexualilor. Adica ce legatura au copiii de cinci ani cu sexul in general, imi pare lipsit de sens.
Cum nu ma bagi in seama? Tocmai m-ai bagat.
E o intrebare legata de subiectul homosexualitatii, deci raspunsul meu nu bate deloc campii. Pe tine te deranjeaza persoanele gay pentru ca esti crestin, si din niciun alt motiv. De aceea esti deranjat si de stirea asta cu parada gay. Nu e adevarat ce am spus in primul raspuns? Nu-i urasti pe homosexuali pentru ca asa scrie in biblie? Daca in biblie ar scrie ca homosexualii sunt sfinti, tu acum le-ai lua apararea prin orice mijloace.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
recedaniel3 întreabă: