Incerc sa inteleg, e sanatatea ta, e viata ta, e intrebarea ta deci trebuia sa fie doar raspunsul tau si sa-i dai si funda!
Cand fumezi ''iarba'' te descoperi pe tine.
Este o forma de meditatie. Ajungi sa intelegi cea ce esti, cea ce vrei si cea ce ai nevoie cu adevarat.
Am trecut acum 20 de ani de varsta de 15 ani si deci nu putem concura, ai nintrebat daca e bine si n-ai inteles ca nu.
Oricum nu de asta am intrebat ca sa ma apuc sau nu.Eu sunt cel care decide si nu familia si nimeni altcineva. Sper sa intelegi ce am vrut sa spun.
Te va distruge atat corpul tau (sanatatea) cat si constiinta iti va fi afectata si in familie iti vei ocupa un loc dezonorant cat si in societate fiindca consumu te va inpinge mult mai departe ajugand sa fi privit un om de jos a societatii.
Ce beneficiu iti aduce aceasta?
Incerc sa inteleg, e sanatatea ta, e viata ta, e intrebarea ta deci trebuia sa fie doar raspunsul tau si sa-i dai si funda!
Iarba (marijuana) consumata moderat nu provoaca leziuni de nici un fel, nu te va ucide, nu vei deveni gay(dupa logica propagandei crestin-americane).
E viata ta, daca pe tine asta te face fericit dai inainte
in viata trebuie sa faci ce-ti place altfel traiesti degeaba...
Poti sa fumezi iarba linistit daca prin iarba intelegi Marijuana(Canabis). Daca fumezi altceva atunci nu mai citi restul randurilor! Pe toata planeta asta nu a murit un singur om din cauza ierbii! Iarba nu provoaca dependenta=> nu o sa vezi niciodata unul care fumeza iarba sa caute scandal! Marijuana nu provoaca nici boli, din contra marijuana vindeca foarte multe boli! Daca ai in mana Marijuana atunci terminal!
PS:Marijuana iese un pic cam greu din organism!
Fumezi iarba cei aia? adica cind se cosete finul dupa ce se usuca tu iti faci tigari asa e? asta pentru ca nu ai bani de tingari ca asa am auzit ca sint scumpe tigarile.dar pot sa iti dau un sfat.toamna aduna matase din aia de la porumb si ai toata iarna ce sa fumezi.e mai buna ca finul cred.baga tare ca e buna matasea de porumb face bine la plamini.bafta.am glumit binetinteles.tu nu ai bani nici de tigari normale si vii pe aici sa povestesti de "iarba"fugi deaci ca faci fum.
Din ce vad eu pe aici ca lumea comenteaza tu ai fi ala care esti praf. uitate in jurul tau nitekl si vezi ce raspunsuri primesti.deci la tine daca toata lume spune orice tot praf este si doar tu esti ala tare si mare.cred ca ai ceva probleme la cap.mergi si fa un control ca e pacat ca esti tinar si sa nu te duci asa de tinar.bafta
Daca vrei iti dau eu, am curtea plina cu iarba.Si daca tot te lauzi ca tu decizi pentru proprile'ti fapte de ce ai mai intrebat, sa te dai in stamba? Si oricum cred ca realizai faptul ca nu vei primii informatii prea utile.Mai mult ne confesam, aici pe TPU.
Iti distrugi neuronii si vei fi predispus la boli mintale. La 30 de ani vei fi uimit cum se aprinde un bec cand prietenul imaginar apasa pe intrerupator.
Cine ti-a spus asta? Televozorul? Nici tu nu vei fii mai presus ca noi culegand toate informatiile de la o cutie vorbitoare plina de fire ^^
http://i47.tinypic.com/2iqg6sg.jpg
Daca dai si un exemplu esti cel mai tare de pe TPU fratica!
Bonsaiule, ai mai sus un exemplu. Este un nenea care comunica cu televizorul malefic. Sunt cel mai tare, nu, fratica?
Serios? Doar ca cel de sus e bine informat.De unde stii ca nenea de sus are 30 de ani.Esti saman?
Daca as fi luat doza de ciuperci poate spiritele ar fi vorbit cu mine...
Iti recomand sa nu faci asta.Vei deveni dependent inainte sa-ti dai seama dar va fi prea tarziu. Controlul asupra propriei persoane e mai important de cat viata sau orice altceva.
whatisthis19 întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: