Acest inceput de an sa ne ajute sa biruim invidia sa iubim pe ceilalti asa cum ar trebui pentru ca sa ne putem simti bine in mijlocul altor oameni, sa putem avea sentimente stabile.Sa multumim lui Dumnezeu pentru modul in care ne-a facut. La multi ani!
Nu privesc inapoi, fiindca nu traiesc in trecut. Asta ar insemna sa fiu deja mort. Divinitatea ne iubeste pentru ceea ce suntem, nu pentru ce am fost, sau pentru ceea ce am vrea noi sa fim.
Invata, odata pentru totdeauna, ca divinitatea nu este cineva!
Faptele vorbesc intotdeauna. Daca ai gresit cu ceva fata de alti oameni, primul pas logic ar fi sa-ti ceri iertare fata de ei (si sa te impaci cu tine insuti), nu sa cauti izbavirea prin rugaciuni desarte, pline de nonsens, sau printr-o cautare disperata de a converti un om la propriile tale idei. Cu cat cauti mai mult sa aplici mot a mot invataturile din Biblie, cu atat te afunzi in nestiinta.
Da intram in alt an fictiv al omeniri intram in 2012 dar istoria e scrisa de 5000 de ani eu ca ateu intru in anul 14 miliarde 500 de milioane sunt singurul? orice om rational intra in anul asta cand timpul a inceput sa existe nu cand un semi zeu sa sinucis, LA MULTI ANI EMA ISI DEDIC PIESA http://www.youtube.com/watch?v=Kh2FRFhS7QY
Sper ca in 2012 sa nu mai imi vina la usa martorii lu' iehova cu tampeniile lor. nu de alta, dar privind in trecut, in 2011, am bagat spaima in 2 martori ce vroiau sa imi propovaduiasca invataturile lu' nu stiu cine.
Dar,daca eu ti-as bate la usa, m-ai primi?
In casa? nu. te tin 2 minute in fata usii, pe fundal cade obicei o sa mearga ceva black metal si te las sa vorbesti despre ce religie vrei tu. si nu, nu o sa imi schimb parerea. degeaba incerci sa faci tu aici o cruciada. sa ii convertesti pe toti. uiti ca pe lumea asta mai sunt si oameni cu cap, ce gandesc rational. acei oameni pe care tu ii faci oameni pierduti ce vor arde in iad. cu mine iti racesti gura de pomana. ramai in visele tale pline de fericire in Eden.
OK.Atunci ma multumesc sa iti fac cunoscut Cuvantul lui Dumnezeu macar atat cat pot.
In ce hal canta umflatu ala! zici ca i-a prins cineva mana la usa! si porcul pe care l-am taiat de craciun urla mai frumos