Nu e nimic rau... si eu fac la fel...religia ma enerveaza.Si la urma urmei e doar o materie.
Nu cred ca trebuie sa o urasti. E doar sa te separi de ea. Daca ai tensiunea mare iti scade sansele sa traiesti mai mult sau mai sanatos. Iti recomand sa faci alte lucruri cu timpul tau, iar daca vrei sa ai ceva bun din religii, cauta sa fii sarcastic sau sa gasesti ironii asupra lor pe youtube. Unele sunt chiar amuzante.
Cum iti e tiemai bine. Dar sanatos nu e in nici un caz. Uite:http://www.tpu.ro/......ai-repede/
P.S. inlocuieste homofobia cu reciproca ei "religioasa".
Nu e bine. Ca pana la coada ajungi la justificarea Pitestiului (ai auzit poate de reeducare).
Nimeni nu iti baga pe gat : rationamente, superstitii, mustrari de constiinta, restrictii, minciuni.
Poti trai complet liber in ce vrei.
Ura voastra vinepentru ca nu puteti impune altora ideile voastre.
Da asa e. Insa mie(cel putin virtual) nu prea mi se potrivesc niciuna, am pus doar o intrebare, dar nu am fost si nici nu sunt agitat deloc.
Daca preotul iti spune sa tii post e tampit? dar daca doctorul iti da regim e destept, nu?
Nu ar trebui, prostia trebuie combatuta prin nonsalanta si perseverenta, nu prin ura. Pana la urma uram ce? Niste glume, halucinatiile unor schizofrenici?
E normal sa urasti! Doar esti ateu inteligent, plin de bunatate si compasiune, nu?
Atata timp cat nu respecta Biblia inseamna ca nici lui Dumnezeu nu ii place.Matei7:21-23
Ce poti sa simti cand auzi "vai, sotia lui x-ulescu (persoana straina in zona) se simte rau si nimeni nu stie ce are, sunt vrajile facute de soacra ei altora si s-au intors pe cei din casa aia"? sau ca nu stiu cine are peste 30 de ani si nu s-a casatorit tot din cauza vrajilor facute de cineva altcuiva, doar ca s-au intors bla bla. Culmea e ca popa, venit de nu stiu unde de pe la munte, aproba porcariile astea, daca nu cumva chiar el ii invata pe oameni. La fel in cazul bolilor provocate, clar, de virusuri sau bacterii. Cate minti poate sa distruga un singur vierme din ala; cei carora le-a corupt mintea o sa corupa altora, printre care si copii, care ia ghici cat de linistiti o sa doarma sau o sa fie.
Da, e foarte normal, dar, sigur, mai recomandabile ar fi altfel de sentimente care să nu-ţi consume atât de multă energie interioară precum o face ura.
De acord, nu pot nega, religia are si partile ei bune, la fel cum orice om are si parti bune, dar totusi exista si oameni rai, chiar daca fiecare om are si parti bune.
Nu pot evalua religia decat per total. Faptul ca religia se ocupa si cu chestii caritabile(trebuie sa miste si ea ceva macar de ochii lumii pentru a-si sustine barem sfintenia) si faptul ca ii potoleste pe unii, nu cred ca acopera nici faptul ca ea separa oamenii(asta fiind cea mai mare problema a religiei din punctul meu de vedere).