| MishikiCrisy a întrebat:

E o intrebare cam prosteasca, dar sunt mica asa ca nu ma judecati: Ce e aia ateu? Stiu ca are legatura cu D-zeu, dar ce inseamna? P. S. Eu cred in el.
Voi credeti?

Răspuns Câştigător
| MeDeEa14DeEa a răspuns:

ATEU=un om care nu crede in ceea ce nu vede(nu crede in D-zeu)
Si, da eu cred in Dumnezeu.Dar stiei ca are un nume? Iehova.
P.S. eu il iubesc pe Iehova

78 răspunsuri:
| MishikiCrisy explică:

Cred in D-zeu, iar in cele 10 porunci zice sa nu crezi in alti zei

Răspuns utilizator avertizat
| MishikiCrisy explică (pentru lolosaurus):

Dar e si demonstrabil existent, tu de une ai venit? din maimute? cine a creat planetele? teorema aia cu explozia n-are logica. Cine a facut plantele? ca doar nu ar creste singure intr-un loc uscat?

| MishikiCrisy explică (pentru lolosaurus):

Teoriile care le-ai zis sunt adevarate, dar alea care le-am zis eu nu

| MishikiCrisy explică:

Si unde ai vazut m-ai exact? intr-un vis? eu nu l-am vazut niciodata pe D-zeu si tot cred in el. De ce nu te duci tu? poate iti pune o icoana sau ceva de-a ortodocsilor pe cap si te vindeca.

| MishikiCrisy explică:

Nu sunt ortodoxa deci scriu cum imi vine, nu pare sa te simti prea bine, dar am gresit, scuze, nu la medic e locul tau, ci la azilul de nebuni. laughing

| CrIsSLoveCristi a răspuns:

Ateii nu cred in Dumnezeu.ateu= om care nu crede in Dumnezeuwinking

| janvaljan a răspuns:

Ateismul este negarea existenţei lui Dumnezeu şi a oricărei divinităţi.Cu alte cuvinte cel care nu crede in...nimic

| AkatsukiLgened a răspuns:

Ateii sunt oameni care nu cred si nici nu vor sa creada in nimic nici in Dumnezeu nici in zei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ateul este persoana care nu crede în nicio divinitate. A - prefix negativ - fără, teist venind de la theos din greacă, însemnând zeu. Asta aşa ca teorie, eu zic că ateul este o persoana care judecă, nu caută un ţap ispăşitor pentru faptele sale şi nu se lasă indoctrinată şi influenţată de spiritul de turmă.

| Raraa a răspuns:

Atei sunt oameni care nu cred in Dumnezeu.Da, eu cred in EL.

| Catalina222 a răspuns:

Fiecare trebuie sa-l aiba pe D-zeu in inima sa, iar eu il am.Cit despre "ateu" este persoana care nu crede in D-zeu si neaga existenta lui...Da click pe urmatorul link si vei gasi mereu definitii si explicatii ale unor cuvinte http://dexonline.ro/.Bafta!

| shockodey a răspuns:

Ateu e cineva care nu crede in Existenta Divinitatii, de fapt care nu crede in nimic. Desi daca NU CREZI IN NIMIC inseamna ca CREZI IN CEVA... ce imi place limba romana...