ATEU=un om care nu crede in ceea ce nu vede(nu crede in D-zeu)
Si, da eu cred in Dumnezeu.Dar stiei ca are un nume? Iehova.
P.S. eu il iubesc pe Iehova
Dar e si demonstrabil existent, tu de une ai venit? din maimute? cine a creat planetele? teorema aia cu explozia n-are logica. Cine a facut plantele? ca doar nu ar creste singure intr-un loc uscat?
Teoriile care le-ai zis sunt adevarate, dar alea care le-am zis eu nu
Si unde ai vazut m-ai exact? intr-un vis? eu nu l-am vazut niciodata pe D-zeu si tot cred in el. De ce nu te duci tu? poate iti pune o icoana sau ceva de-a ortodocsilor pe cap si te vindeca.
Nu sunt ortodoxa deci scriu cum imi vine, nu pare sa te simti prea bine, dar am gresit, scuze, nu la medic e locul tau, ci la azilul de nebuni.
Ateismul este negarea existenţei lui Dumnezeu şi a oricărei divinităţi.Cu alte cuvinte cel care nu crede in...nimic
Ateii sunt oameni care nu cred si nici nu vor sa creada in nimic nici in Dumnezeu nici in zei
Ateul este persoana care nu crede în nicio divinitate. A - prefix negativ - fără, teist venind de la theos din greacă, însemnând zeu. Asta aşa ca teorie, eu zic că ateul este o persoana care judecă, nu caută un ţap ispăşitor pentru faptele sale şi nu se lasă indoctrinată şi influenţată de spiritul de turmă.
Fiecare trebuie sa-l aiba pe D-zeu in inima sa, iar eu il am.Cit despre "ateu" este persoana care nu crede in D-zeu si neaga existenta lui...Da click pe urmatorul link si vei gasi mereu definitii si explicatii ale unor cuvinte http://dexonline.ro/.Bafta!
Ateu e cineva care nu crede in Existenta Divinitatii, de fapt care nu crede in nimic. Desi daca NU CREZI IN NIMIC inseamna ca CREZI IN CEVA... ce imi place limba romana...
PaulW întreabă: