ATEU=un om care nu crede in ceea ce nu vede(nu crede in D-zeu)
Si, da eu cred in Dumnezeu.Dar stiei ca are un nume? Iehova.
P.S. eu il iubesc pe Iehova
1. E o mare diferenta intre Mos Craciun si D-zeu. Dumnezeu exista, iar MOas Craciun nu, e o diferenta ca de la cer la pamant, sau de la tine la un destept.
2. Stii ca vei ajunge la inchisoare daca faci asta, asa ca nu se pune.
si 3. Am auzit de el, dar nimeni nu mi-a zis sa cred in el, asa am vrut eu.
Deci ti-am negat din nou spusele.
Mi-au zis de el, dar nu m-au obligat sa cred. Doar pentru ca tu zici ca nu exista asta nu inseamna ca nu exista, trebuie sa crezi si cea ce nu vezi.
''trebuie sa crezi si cea ce nu vezi''
nici pe ceilalti zei nu-i vezi, de ce nu crezi in ei, daca trebuie asa cum spui tu sa crezi ceea ce nu vezi?!
Si unde ai vazut m-ai exact? intr-un vis? eu nu l-am vazut niciodata pe D-zeu si tot cred in el. De ce nu te duci tu? poate iti pune o icoana sau ceva de-a ortodocsilor pe cap si te vindeca.
Nu sunt ortodoxa deci scriu cum imi vine, nu pare sa te simti prea bine, dar am gresit, scuze, nu la medic e locul tau, ci la azilul de nebuni.
Dar e si demonstrabil existent, tu de une ai venit? din maimute? cine a creat planetele? teorema aia cu explozia n-are logica. Cine a facut plantele? ca doar nu ar creste singure intr-un loc uscat?
Teoriile care le-ai zis sunt adevarate, dar alea care le-am zis eu nu
*Pai ''Cristina1998'' nu prea esti rationala daca crezi ca explicatiile stintifice nu exista.* Am repetat ce ai zis tu si am adaugat de la mine ce cred, NU VREAU SA FIU ATACAT PENTRU CA IMI EXPUN O PARERE.Cu ce e mai rational povestea cu ingerasul si cel cu coarne care ne impunge ca o cornuta in fund? Tu esti un simplu copil nevinovat,dar daca la nastere ti si spunea lucruri de stiinta si Dumnezeu nu era pomenit nicaieri,oare tu ce spuneai acum? Eu am ajuns la ateism studiind cartile bisericesti si am constatat minciunile scrise acolo, oricum traiesteti viata cum sti tu, nu am nici un drept sa ma bag peste tine cum ai facut-o tu...
Imi poti da citatul ca eu nu stiu unde m-am bagat peste tine, oricum chiar daca nu mi se spunea nici la 7 sau 8, 9 ani despre Dumnezeu, eu imi pineam intrebarile: eu de une am venit? din maimute? cine a creat planetele? Cine a facut plantele? ca doar nu ar creste singure intr-un loc uscat? asa ca normal ca as crede in Dumnezeu daca acesta ar fi un raspuns pentru cele de mai sus
Nu o sa imi mai spun conceptiile mele ca vad ca e degeaba,dar o intrebare, DACA IN LOC DE DE ROMANIA TE NASTEAI DE EXEMPLU IN TURCIA IN CE CREDEAI ALAH SAU DUMNEZEU? aici poti raspunde? sigur tu credeai in Dumnezeu chiar si daca te nasteai la primitivii africani nu? Esti doar un copil, nu ai cum sa stii tu de unde provine lumea.
Chiar si daca m-as fi nascut in Turciamsau altundeva, intrebarile raman acelesi: eu de une am venit? din maimute? cine a creat planetele? Cine a facut plantele? ca doar nu ar creste singure intr-un loc uscat? daci tot in D-zeu as crede, altceva?
Pun pariu 100% ca ai crede in Alah,adica Dumnezeul lor si te inchinai la tot ce tine de Alah si nici nu aflai poate vreodata ca aici in Romania este,,Dumnezeu cel adevarat,, si tu acolo in Turcia crezi intr-o,, prostie inchipuita,,, si chiar daca ai fi aflat nu ai fi luat in seama si ai fi atacat.Sunt foarte multe religii in lumea asta,de unde sti tu ca asta e cea adevarata sau daca e vreuna adevarata? Nu crezi ca e prea absurd sa credem in ingeri diavoli imaginari,fantome,nu crezi ca trebuie sa evoluam de la primitivismul asta si sa incercam sa gandim rational nu sa nu gandim nimic si sa ziceam fara sa cercetam cea ce ne duce capul... Uite daca iti pui intrebarile astea de ce nu incerci sa te documentezi o carte de stiinta ceva(si nu ma refer la teoria evolutionista cu maimutele,nici eu nu cred in teoria asta),eu consider ca omul a venit de pe alta planeta si aparitia sa nu a fost pricinuita de Dumnezeul romanilor care cersesc pe la biserici si al popilor care nu mai stiu cate masini sa mai cumpere, e ceva mult mai complex care pe viitor se va demonsta, dar degeaba vorbesc nu ai cum sa intelegi nimic.
Ateu e cineva care nu crede in Existenta Divinitatii, de fapt care nu crede in nimic. Desi daca NU CREZI IN NIMIC inseamna ca CREZI IN CEVA... ce imi place limba romana...
PaulW întreabă: