anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E ok sa port un colier cu Iisus Hristos?

8 răspunsuri:
| ReddY25 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer eu nu aș purta așa ceva. In Dumnezeu trebuie sa ai credință Adevărată. Nu sa faci colier din el și să-l sufli din aur. lisus Hristos nu a murit pentru noi sa facem coliere de gât și lanțuri de mână din el să-le purtăm pe noi sa arată va avem "Valoare" el a Murit pe cruce pentru noi ca să ne mântuiască a loat asupra lui toate păcatele noastre toate greșelile noastre și prin moarte lui noi am continua sa trăim pe pământ făcând și mai mult rău și devenind mai răi mai lacomi mai prosti dând vina pe drac la greșelile pe care noi le face cu mâna noastră și dăm vina pe cineva putem da uităm că cineva este sus și de el nu vom scăpa ori cât de inteligenți și "valori" am fi în fața lui și pe pământul ăsta Nu scapi nimic ne văzut ne auzit ne știut de el.

Ultimul cuvânt al lui lisus Hristos și ultima dorință al lui lisus a fost asta înainte sa moară fără voia lui pe cruce căci el venise săne mântuiască nu să-l omorâm și sa facem icoane și portrete cu el și coliere de mână și gât. Ultima lui rugăminte de la tatăl lui Dumnezeu a fost asta. Tată iartă cu nu ei nu știe ce fac. De fapt știam ce facem da răutate din noi la pus pe cruce si după moarte lui noi în loc săne potolim și sa nu mai dam vina pe alți pentru propile fapte so greșeli tot mai răi tot mai și mai... Si dupăia cere iertarea Doamne iartă ne Doamne ajute ne Doamne nu știam ne plângem la el dupăce face ce facem cu propile intenție ci propile fapte numim păcatul o greșeală pe care o repetăm și Adevărul îl învelim in minciuni plagiate astăi omul fără Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ferească Dumnezeu de Dreptatea fără Adevăr ferească Dumnezeu

Părintele Constantin Necula

| KovacsB a răspuns:

Un colier cu un palestinian mort la gat, poate fi interpretat ca antisemitism.

| IonelaIasmina a răspuns:

Dacă te referi la colier de aur (gen cruciuliță de aur pusă pe lănțic de aur), inficat ar fi să nu. Pentru că Iisus a murit pentru noi în chin, nu ca să ne dăm noi mari cu coliere de aur pe la gat. (Dacă vrei, într-adevăr, să ai colier dr aur la gât, îți poți cumpăra unul cu un alt simbol, gen: potcoavă, fluture, un anumit an, numele tău, etc.)
Dar. dacă te referi la colier din mănăstiri cu Iisus răstignit pe cruce, atunci da, poți purta. (Colier din acela cu ață și cruciuliță din lemn). Acela este simbol de credință, iar pe lângă asta, te protejează, pentru că este sfințit de înaltpreasfinții orașelor/regiunilor/țării.
Înaltpreasfinții ortodocși, bineînțeles, că cei dr alte religii și credințe...nu mai zic nimic.
Dacă ești ortodox/ă (și cred că ești, după cum ai scris,, Iisus,, cu 2 de i), poți purta cu mare încredere cel luat din mănăstirile ortodoxe, desigur.
Doamne ajută! happy

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, dar să aibă măcar 1/2 kg.

| TeiubesteDumnezeu a răspuns:

Degeaba purtam colier cu El daca nu il purtam in inima noastră si Cuvantul ne spune sa nu purtam podoabe

| T0Teu a răspuns:

În niciun caz, dacă vrei sa Ii fii plăcut lui Dumnezeu