Bai frate, pantaloni, sau ceva asemanator cu ce se cheama pantalonii azi, pe vremea aia aveau doar cei care-si permiteau, iar preotii, ca si acum, sugeau la greu de la fraieri, deci isi permiteau. Nu toti taranii si taietorii de frunza la caini cum era Isus. Astia umblau in rochii de alea si in curu` gol, cum ti-am zis.
Nu prea stiu ce discutie incerci sa faci aici, sincer.
Ok? Tot nu inteleg de ce tot raspunzi sa fiu sincera.
Nu incerc nimic, eu doar incerc sa iti spun ca conceptia ta despre Dumnezeu este gresita, EL chiar exista. Dovada ca tu existi pe pamant inseamna ca EL chiar exista.
Tu ai citit macar Biblia ca sa intelegi realitatea care te inconjoara si lumea in care traiesti. Serios acum fara misto? si cum o sa fie sfaristul fiecaruia dintre noi?
Tu te-ai intrebat macar asa un pic, oare cum o sa fie sfarsitul tau? lovit de o masina, ucis de partener, COVID-19, foamete, accident de masina etc. sunt multe variante.
"Tu ai citit macar Biblia ca sa intelegi realitatea..."
E nasol daca "realitatea" ta e Biblia. E doar o poveste fara nici o baza in realitate, modificata de nshpe mii de ori de-a lungul timpului in functie de necesitatile celor ce o promovau. Altfel spus, un mit pentru fraieri.
Nu uita frica e de la Diavol nu trebuie sa iti fie frica pentru ati salva sufletul.
Moartea mea e neimportanta fata de existanta lui Dumenezeu, care nu poate fi dovedita.
Dar nu e mai simplu sa ne luminezi pe toti unde scrie in poveste de chilotii lui Isus?!
Culmea e ca in absolut toate reprezentarile de-a lungul istoriei, mai vechi sau mai noi, e reprezentat atat el cat si ceilalti evrei in rochii de alea, si vine un sectant nebun si ne spune ca avea colanti.
De asta zic, mai sunt crestini cat de cat rationali chiar in ce priveste povestea, dar unii chiar nu sunt pe treaba lor.
Adevarul e ca genul asta, ca tine, sunt cei mai buni in a face contrareclama crestinismului prin ceea ce sustin contrat a tot ce e mai mult decat evident. Succes in continuare!
Exista o vorba romaneasca foarte inteligenta: "DACA taceai INTELEPT ramaneai"
- Exodul 28, 42. Fã-le IZMENE de in ca sã-si acopere goliciunea, de la brâu pânã la glezne."
Toate reprezentarile au fost facute de niste IGNORANTI (care nu stiau sa citeasca) LA FEL CA TINE. Vezi cine mai este rational aici. Ce sa-i faci, asa sunt "sectanti nebuni" mai stiu cate ceva amanunte ratatate de ceilalti. Sa ai o zi buna. P.S. Domnul Isus ERA "Rabuni", adica si preot asa ca sigur avea si acele izmene pomenite mai sus, asta asa ca te-ai referit strict la lenjeria lui Hristos si sa nu mai faci comentari de cretin.
Mai copii, voi aveti o problema in a intelege acel concept sacru al individului si anume,, LIBERTATE''.
Ar fi pacat sa ii fie judecata sau obstructionata, libertatea de a se imbraca sau ar face orice altceva care l-ar face sa se simta mai confortabil cu propria identitate.
Serios acum, cu ce drept judeci tu ce-i place unuia sau altuia? Sau mai grav, ii reprimi libertatea se a fii el insusi.
Pace
Deuteronomul - A cincea carte a lui Moise
Capitolul 22
5. Femeia să nu poarte veşminte bărbăteşti, nici bărbatul să nu îmbrace haine femeieşti, că tot cel ce face aceasta, urâciune este înaintea Domnului Dumnezeului tău.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: